НОВИНИАФІШАКІНОКАТАЛОГ ПІДПРИЄМСТВЗАКЛАДИ HoReCaКРАСА ТА ЗДОРОВ'ЯПОГОДАГОРОСКОП
28 Березня, 18:47
Это архивная запись.

Майстер-клас "Збираємося на відпочинок"

Дата:24 Травня 2018
Час:18:00
Місце:вул. Соборності, 11 майданчик "Твій простір"
Полтавців навчатимуть пакувати рюкзак, збирати аптечку та рятувати життя у подорожі.

24 травня о 18:00 на майданчику "Твій простір", (вул. Соборності, 11) пройде майстер-клас "Збираємося на відпочинок".

Мета події: довести молоді, що подорожі — це шлях до саморозвитку, пізнання себе, боротьба зі страхом та відкриття нових можливостей.

Організатори зазначають, що учасники отримають практичні поради щодо того:
  • як компактно спакувати туристичний рюкзак, аби туди все вмістити;
  • які ліки покласти в аптечку;
  • як не розгубитися, коли потрібно рятувати життя людини в мандрівці, коли поруч немає медика.
— Подорожувати досить легко. Для цього потрібно дві речі: бажання та правильно складений рюкзак. Ми хочемо розповісти полтавцям, як нічого не
забути в дорогу, ґрунтовно підготуватися до "travel-перешкод" та завчасно подбати про своє здоров’я, — говорить спікер заходу, студент УМСА, мандрівник-автостопер Олександр Помилой.

Найактивнішим учасникам організатори підготували подарунки. Після завершення майстер-класу також пройде презентація міжнародної ініціативи "U-Report", створеної UNICEF (Дитячим фондом ООН). 
Це швидкі опитування через безкоштовні СМС, месенджери Facebook, Messenger та Telegram, які дозволяють дізнатись думку молоді щодо важливих суспільних питань.
Участь безкоштовна за попередньої реєстрації https://goo.gl/BvsYro
У разі додаткових питань: (067) 160-00-35 (Олександр).

Майстер-клас пройде за програмою спільного проекту волонтерського загону "Єдність" Української медичної стоматологічної академії та Управління у справах сім*ї, молоді та спорту виконавчого комітету Полтавської міської ради "Здорові ми — здорова Україна" в рамках Вуличного університету.


разместить рекламу
разместить рекламу
разместить рекламу

Використання матеріалів сайту дозволяється за умови обов'язкового вказівки активного, не закритого для індексації пошуковими системами, не скриптового гіперпосилання на сайт Полтава-Інфо - Poltava.Info, для друкованих видань - з формулюванням "за матеріалами сайту Poltava.Info".

Увага! Копіювання інформації із розділів Афіша Полтави, Заклади HoReCa, Здоров'я та краса, Каталог підприємств заборонене у будь-якому вигляді!

Адміністрація сайту Полтава-Інфо не завжди поділяє думку авторів статей і не несе відповідальності за зміст інформації, яка розміщується відвідувачами ресурсу.

© 2004-2024 "Полтава-Інфо" інформаційний сайт
Про нас
|
Розміщення реклами
|
Контакти
|
Зворотній зв'язок