НОВИНИАФІШАКІНОКАТАЛОГ ПІДПРИЄМСТВЗАКЛАДИ HoReCaКРАСА ТА ЗДОРОВ'ЯПОГОДАГОРОСКОП
22 Вересня, 12:37
Это архивная запись.

Засідання обласної літературної вітальні "За обрій"

Дата:17 Квітня 2018
Час:10:00
Місце:Полтавский национальный педагогический университет имени В. Г. Короленко (ПНПУ)

улица Остроградского, 2  на карте Полтавы

тел.: (05322) 2-58-67, (0532) 56-23-13, (050) 770-64-42, (068) 154-85-79

Повідомляємо, що, на виконання плану роботи Полтавського обласного центру естетичного виховання учнівської молоді (далі – ОЦЕВУМ), 17 квітня 2018 року
о 10 годині відбудеться засідання обласної літературної вітальні "За обрій" в рамках профорієнтаційного проекту "МедіаТерра" на базі Полтавського національного
педагогічного університету імені В.Г. Короленка (далі – ПНПУ імені В.Г. Короленка).

Програмою засідання передбачено:
1. Майстер-клас "Жанрові особливості есею" (Шебеліст С.В. – доцент кафедри журналістики, кандидат наук із соціальних комунікацій ПНПУ імені В.Г. Короленка).
2. Тренінг "Вчимося створювати публіцистичні образи" (Свалова М.І. – доцент кафедри журналістики, кандидат наук із соціальних комунікацій ПНПУ імені В.Г. Короленка).
3. Дискусія "Сучасні українські есеїсти про Полтаву" (модератор – Зелік О.А. – старший викладач кафедри журналістики ПНПУ імені В.Г. Короленка).
4. Творча робітня "Літературно-художні видання: від задуму до книги" (Кудряшов Г.О. – доцент кафедри журналістики, кандидат наук із соціальних комунікацій ПНПУ імені В.Г. Короленка).

Заїзд і реєстрація учасників засідання з 9.30 до 10.00 в ПНПУ імені В.Г. Короленка (м. Полтава, вул. Остроградського, 2, корпус ІІ, поверх 3, каб. 326). На засідання запрошуються керівники літературних студій закладів освіти області та їх вихованці віком 13-18 років (2 вихованці від закладу). Усі вихованці отримають сертифікати учасника профорієнтаційного проекту "МедіаТерра".


разместить рекламу
разместить рекламу
разместить рекламу

Використання матеріалів сайту дозволяється за умови обов'язкового вказівки активного, не закритого для індексації пошуковими системами, не скриптового гіперпосилання на сайт Полтава-Інфо - Poltava.Info, для друкованих видань - з формулюванням "за матеріалами сайту Poltava.Info".

Увага! Копіювання інформації із розділів Афіша Полтави, Заклади HoReCa, Здоров'я та краса, Каталог підприємств заборонене у будь-якому вигляді!

Адміністрація сайту Полтава-Інфо не завжди поділяє думку авторів статей і не несе відповідальності за зміст інформації, яка розміщується відвідувачами ресурсу.

© 2004-2024 "Полтава-Інфо" інформаційний сайт
Про нас
|
Розміщення реклами
|
Контакти
|
Зворотній зв'язок