НОВИНИАФІШАКІНОКАТАЛОГ ПІДПРИЄМСТВЗАКЛАДИ HoReCaКРАСА ТА ЗДОРОВ'ЯПОГОДАГОРОСКОП
20 Травня, 05:26
Это архивная запись.

Регіональна школа з медичного права

Дата:25 Лист 2017 — 26 Лист 2017
Час:09:00
Запрошуємо тебе на найцікавішу подію осені - Регіональна школа з медичного права❗️

Захід складається з лекції та майстер-класів, які зацікавлять кожного, хто захоплюється теорією і практикою медичного права і прагне дізнатись більше про правове регулювання медичного обслуговування в Україні та за її межами.
Протягом двох днів школи на тебе чекає яскрава та насичена програма. Основну увагу буде приділено практичним аспектам медичного права

Вже зацікавлений? Друзі, розпочинається реєстрація на регіональну школу з медичного права, яка відбудеться 25-26 листопада 2017 року в Полтавському юридичному інституті Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого.

Програма школи розрахована на два дні, насичені цікавими виступами спікерів та неабиякою концентрацією корисних знань. Основну увагу буде приділено практичним та проблемним аспектам медичного права. Приєднуйся!
Для участі необхідно:
- Зареєструватись за посиланням https://goo.gl/forms/rLhxGeFVArIzPTWU2 до 21 листопада 2017 року;
- Сплатити організаційний внесок та додаткові послуги;
- Завітати на Школу з медичного права 25-26 листопада 2017 року та дізнатися безліч цікавого, необхідного, корисного від наших спікерів!
Одразу після реєстрації ви отримаєте підтвердження та реквізити рахунку для оплати.

Сума організаційного внеску для участі у Школі становить 75 грн( для членів Ліги студентів АПУ), 125 грн.(для тих,хто не є членами Ліги студентів АПУ).
Оргвнесок покриває витрати на роздаткові матеріали, а також проведення кава-брейків.
Окрім того, ми можемо забезпечити Вас додатковими послугами:
- Проживання – 150 грн.
- Святкова вечірка – 200 грн.
Контактні особи:
Акопян Арман (Arm Achilles) : (050) 042-77-01
Бехало Максим: (099)061-46-05
Плешенець Яна: (097)493-71-37
Це унікальна можливість почути для себе великий багаж інформації та досвіду знавців медичного права, ти не можеш це пропустити!

Для того, щоб взяти участь необхідно заповнити форму реєстрації https://goo.gl/forms/rLhxGeFVArIzPTWU2 та сплатити організаційний внесок до 21 листопада. Чекаємо на вас, буде надзвичайно цікаво! До зустрічі!​


разместить рекламу
разместить рекламу
разместить рекламу

Використання матеріалів сайту дозволяється за умови обов'язкового вказівки активного, не закритого для індексації пошуковими системами, не скриптового гіперпосилання на сайт Полтава-Інфо - Poltava.Info, для друкованих видань - з формулюванням "за матеріалами сайту Poltava.Info".

Увага! Копіювання інформації із розділів Афіша Полтави, Заклади HoReCa, Здоров'я та краса, Каталог підприємств заборонене у будь-якому вигляді!

Адміністрація сайту Полтава-Інфо не завжди поділяє думку авторів статей і не несе відповідальності за зміст інформації, яка розміщується відвідувачами ресурсу.

© 2004-2024 "Полтава-Інфо" інформаційний сайт
Про нас
|
Розміщення реклами
|
Контакти
|
Зворотній зв'язок