НОВИНИАФІШАКІНОКАТАЛОГ ПІДПРИЄМСТВЗАКЛАДИ HoReCaКРАСА ТА ЗДОРОВ'ЯПОГОДАГОРОСКОП
19 Травня, 15:08
Это архивная запись.

Майстер-клас до Великодня від JYSK

Дата:09 Квітня 2017
Час:15:00
Місце:Киев, ТРЦ

улица Зеньковская, 6/1a  на карте Полтавы

тел.: (0532) 51-16-20, 51-12-19, 51-12-43

8 і 9 квітня 2017 року міжнародна мережа магазинів товарів для дому JYSK проведе безкоштовні майстер-класи з великоднього декору для шанувальників датського бренду. Творчі уроки пройдуть відразу в декількох містах України – Києві, Львові, Кривому Розі, Полтаві, Білій Церкві та Тернополі.

За тиждень до світлого свята Великодня скандинавський бренд JYSK запрошує cвоїх покупців на професійні уроки рукоділля. Майстри арт-студій і творчих центрів покажуть прості у виконанні техніки декорування та навчать перетворювати звичайні предмети інтер’єру на святкові атрибути Великодня. У цьому учасникам допоможе широкий асортимент JYSK: підсвічники, свічки, плетені кошики, керамічні горщики для квітів, серветки, рамки для фото та інші товари.
Кожен учасник майстер-класу зможе самостійно виготовити пасхальну прикрасу і забрати свою роботу додому. Майстер-класи будуть цікаві як для маленьких рукодільниць будь-якого віку, так і для дорослих.

Євген Іваниця, виконавчий директор JYSK в Україні:
"Проведення безкоштовних майстер-класів для покупців напередодні великих свят стало гарною традицією в компанії JYSK. Цього року серія великодніх уроків стане третьою, починаючи з 2014 року. Ми раді дарувати нашим покупцям світлі емоції і можливість створити в оселі теплу атмосферу в очікуванні Великодня".

За участю Полтавського обласного центру естетичного виховання учнівської молоді.


разместить рекламу
разместить рекламу
разместить рекламу

Використання матеріалів сайту дозволяється за умови обов'язкового вказівки активного, не закритого для індексації пошуковими системами, не скриптового гіперпосилання на сайт Полтава-Інфо - Poltava.Info, для друкованих видань - з формулюванням "за матеріалами сайту Poltava.Info".

Увага! Копіювання інформації із розділів Афіша Полтави, Заклади HoReCa, Здоров'я та краса, Каталог підприємств заборонене у будь-якому вигляді!

Адміністрація сайту Полтава-Інфо не завжди поділяє думку авторів статей і не несе відповідальності за зміст інформації, яка розміщується відвідувачами ресурсу.

© 2004-2024 "Полтава-Інфо" інформаційний сайт
Про нас
|
Розміщення реклами
|
Контакти
|
Зворотній зв'язок