НОВИНИАФІШАКІНОКАТАЛОГ ПІДПРИЄМСТВЗАКЛАДИ HoReCaКРАСА ТА ЗДОРОВ'ЯПОГОДАГОРОСКОП
21 Вересня, 18:32
Это архивная запись.

Документальна моновистава "А шо там в Кр_му?"

Дата:21 Грудня 2019
Час:17:00
Місце:Соборний майдан, 15
Документальна моновистава створена на основі історій різних людей, хто продовжує жити на півострові після анексії, і тих, хто виїхав у зв'язку з цією подією. Вистава заснована на інтерв'ю реальних людей, в тому числі й авторки проєкту.

Обов’язковою частиною вистав Театру Сучасного Діалогу є обговорення після вистави. Воно сприймається як друга частина, бо самі глядачі включаються в роздуми, дискутують на провокативні теми. Модератори направляють дискусію, щоб вона переходила в конструктивний діалог та люди могли домовлятися й чути одне одного заради спільних змін.

Анексія Криму – досвід, який не проговорено. Ми визначили, хто винні, що біле, що чорне, але не з’ясували, чому так сталося і що нам з цим робити далі. Приходьте, поговоримо.

Від авторки:

Я народилась і виросла в маленькому місті Бахчисарай, що гріється під теплим кримським сонцем. Кожного разу, коли повертаюсь з дому багато хто питає: " Наташ, а шо там?" – А я дивлюся і думаю – ну за десять хвилин я все одно тобі нічого не розповім, а годинами ти мене слухати не будеш і відповідаю – " Нормально" . Так от довгоочікувана мною відповідь. Навіть так, відповідь-дослідження "А шо там в Кр_му?". 


текст – Наталя Баранник
постановка – Анастасія Яковенко, Влад Коряк, Наталя Баранник.
вічне натхнення та підтримка – Ірина Гарець, Надія Миколаєнко, Ганна Киященко
вартість – пост-квитка, якщо вам сподобалася вистава, ви можете підтримати нас грошима.
Реєстрація – https://docs.google.com/forms/d/1KbPpY2CXi-xt0vPi8i6KMeuXkihCTw0DJpKnnu1obq8/viewform?fbclid=IwAR0zwQtNN98GupuiQ76Uj71IfNwPkA7EWWmtNj1QWtJ4aziOYbxzLwD7CXc&edit_requested=true

За підтримки програми Студії живої історії-2019.


разместить рекламу
разместить рекламу
разместить рекламу

Використання матеріалів сайту дозволяється за умови обов'язкового вказівки активного, не закритого для індексації пошуковими системами, не скриптового гіперпосилання на сайт Полтава-Інфо - Poltava.Info, для друкованих видань - з формулюванням "за матеріалами сайту Poltava.Info".

Увага! Копіювання інформації із розділів Афіша Полтави, Заклади HoReCa, Здоров'я та краса, Каталог підприємств заборонене у будь-якому вигляді!

Адміністрація сайту Полтава-Інфо не завжди поділяє думку авторів статей і не несе відповідальності за зміст інформації, яка розміщується відвідувачами ресурсу.

© 2004-2024 "Полтава-Інфо" інформаційний сайт
Про нас
|
Розміщення реклами
|
Контакти
|
Зворотній зв'язок