НОВИНИАФІШАКІНОКАТАЛОГ ПІДПРИЄМСТВЗАКЛАДИ HoReCaКРАСА ТА ЗДОРОВ'ЯПОГОДАГОРОСКОП
13 Травня, 14:31
Это архивная запись.

Найочікуваніша подія мистецького року

Дата:06 Гру 2019 — 30 Січ 2020
Час:12:00
Місце:Галерея искусств

улица Европейская (Фрунзе), 5  на карте Полтавы

тел.: (0532) 56-35-40, (0532) 56-07-31

Для ярошенківців 2019 рік особливий: виповнилось 100 років від дня заснування художнього музею та 20 років – галереї мистецтв. Саме Володимиру Колеснікову належить ідея будівництва в Полтаві галереї сучасного мистецтва. Очолюване ним творче об’єднання "Мистецтво" виступило замовником проекту будівлі Галереї мистецтв — нинішнього приміщення Полтавського художнього музею (галереї мистецтв) імені Миколи Ярошенка.

Тому сумнів щодо теми цьогорічної виставки з фондової збірки музею не виникало. Мистецький спадок Володимира Колеснікова — джерело натхнення для нових поколінь художників, дарує жагу до творчості й саморозвитку, прагнення до пошуків і здобутків, віру в себе й усепереможну любов. Безсумнівно, ім’я митця буде вписане до класики українського живопису ХХІ століття.

Під час відкриття виставки "КOLES: житття у мистецтві" відбудеться урочисте нагородження лауреатів щорічної міської премії імені Миколи Ярошенка.


разместить рекламу
разместить рекламу
разместить рекламу

Використання матеріалів сайту дозволяється за умови обов'язкового вказівки активного, не закритого для індексації пошуковими системами, не скриптового гіперпосилання на сайт Полтава-Інфо - Poltava.Info, для друкованих видань - з формулюванням "за матеріалами сайту Poltava.Info".

Увага! Копіювання інформації із розділів Афіша Полтави, Заклади HoReCa, Здоров'я та краса, Каталог підприємств заборонене у будь-якому вигляді!

Адміністрація сайту Полтава-Інфо не завжди поділяє думку авторів статей і не несе відповідальності за зміст інформації, яка розміщується відвідувачами ресурсу.

© 2004-2024 "Полтава-Інфо" інформаційний сайт
Про нас
|
Розміщення реклами
|
Контакти
|
Зворотній зв'язок