НОВИНИАФІШАКІНОКАТАЛОГ ПІДПРИЄМСТВЗАКЛАДИ HoReCaКРАСА ТА ЗДОРОВ'ЯПОГОДАГОРОСКОП
21 Вересня, 23:22
Это архивная запись.

Street fest «Кращі товари Полтавщини»

Дата:09 Вересня 2019
Час:13:00
Місце:Литературно-мемориальный музей И. П. Котляревского

проспект Первомайский, 18  на карте Полтавы

тел.: (05322) 7-41-60, 7-20-73

З нагоди Дня підприємця та в рамках обласного конкурсу "Кращі товари Полтавщини" відбудеться централізований масовий захід на підтримку товаровиробників Полтавщини з числа МСП у форматі ярмарку.

Широкому загалу буде представлено продукцію кращих товаровиробників регіону, які полюбились своїм споживачам за якість, смак та привабливість.

До уваги гостей та мешканців області витвори майстрів народних промислів, які роблять Полтавщину впізнаваною, автентичною та вишуканою туристичною перлиною України.
Окрема локація буде присвячена виставці потенціалу об'єднаних територіальних громад та їх унікальних виробників.

Фестиваль буде супроводжено культурною програмою з нагоди 250 річниці від дня народження зачинателя української мови та літератури Івана Котляревського.

Ще ніколи понеділок не був таким цікавим та насиченим!


разместить рекламу
разместить рекламу
разместить рекламу

Використання матеріалів сайту дозволяється за умови обов'язкового вказівки активного, не закритого для індексації пошуковими системами, не скриптового гіперпосилання на сайт Полтава-Інфо - Poltava.Info, для друкованих видань - з формулюванням "за матеріалами сайту Poltava.Info".

Увага! Копіювання інформації із розділів Афіша Полтави, Заклади HoReCa, Здоров'я та краса, Каталог підприємств заборонене у будь-якому вигляді!

Адміністрація сайту Полтава-Інфо не завжди поділяє думку авторів статей і не несе відповідальності за зміст інформації, яка розміщується відвідувачами ресурсу.

© 2004-2024 "Полтава-Інфо" інформаційний сайт
Про нас
|
Розміщення реклами
|
Контакти
|
Зворотній зв'язок