НОВИНИАФІШАКІНОКАТАЛОГ ПІДПРИЄМСТВЗАКЛАДИ HoReCaКРАСА ТА ЗДОРОВ'ЯПОГОДАГОРОСКОП
19 Травня, 20:16
Это архивная запись.

Виставка "Молоді – про молодь"

Дата:01 Сер 2019 — 31 Сер 2019
Час:12:00
Місце:Полтавская обласная универсальная научная библиотека им.Котляревского

улица Небесной Сотни (Ленина), 17  на карте Полтавы

тел.: Тел.: (05322) 2-17-83 Тел./факс: 56-99-30

В людському житті є різні етапи. Молодість – один з них. Молодь сповнена сил і енергії для нових відкриттів, прагне отримати освіту і працювати. Вона також створює сім’ї, де з’являються діти.
Є у молодих людей своє власне свято, яке відзначається щороку 12 серпня. Міжнародний день молоді був встановлений Генеральною Асамблеєю ООН 17 грудня 1999 року за пропозицією Всесвітньої конференції міністрів у справах молоді, що відбулася в Лісабоні 8-12 серпня 1998 року.

Сьогодні у світі налічується майже 3 мільярди жителів у віці до 25 років. Нині ООН закликає відзначати цей день для того, щоб молодь отримувала багато корисної інформації про сімейні цінності, здоровий спосіб життя, багатства природи; долучалась до благодійності; брала участь у політичному та соціальному житті країн світу. Посприяє всьому цьому й книжкова виставка "Молоді – про молодь", яка відкрилася в Центрі (Пункті) європейської інформації 1 серпня й діятиме по 31 серпня 2019 р.

Що ж за матеріали представлені на цій виставці? Тут можна знайти: спеціалізовані молодіжні періодичні видання (українські та іноземні);
концепцію Державної цільової соціальної програми "Молодь України" на 2016-2020 рр.;
стратегію розвитку Полтавщини щодо комфортного життя, навчання і дозвілля молоді;
програму тренінг-курсу "Молодь обирає здоров’я";
численні доповіді студентів і молодих вчених на наукових конференціях;
багато інших корисних цікавинок молодіжного життя.
Виставку підготувала провідний бібліотекар відділу обслуговування користувачів Алла Кириленко.


разместить рекламу
разместить рекламу
разместить рекламу

Використання матеріалів сайту дозволяється за умови обов'язкового вказівки активного, не закритого для індексації пошуковими системами, не скриптового гіперпосилання на сайт Полтава-Інфо - Poltava.Info, для друкованих видань - з формулюванням "за матеріалами сайту Poltava.Info".

Увага! Копіювання інформації із розділів Афіша Полтави, Заклади HoReCa, Здоров'я та краса, Каталог підприємств заборонене у будь-якому вигляді!

Адміністрація сайту Полтава-Інфо не завжди поділяє думку авторів статей і не несе відповідальності за зміст інформації, яка розміщується відвідувачами ресурсу.

© 2004-2024 "Полтава-Інфо" інформаційний сайт
Про нас
|
Розміщення реклами
|
Контакти
|
Зворотній зв'язок