НОВИНИАФІШАКІНОКАТАЛОГ ПІДПРИЄМСТВЗАКЛАДИ HoReCaКРАСА ТА ЗДОРОВ'ЯПОГОДАГОРОСКОП
29 Березня, 09:07
Это архивная запись.

Виставка «Фермерство: Україна і світ»

Дата:19 Чер 2019 — 26 Чер 2019
Час:11:00
Місце:Полтавская обласная универсальная научная библиотека им.Котляревского

улица Небесной Сотни (Ленина), 17  на карте Полтавы

тел.: Тел.: (05322) 2-17-83 Тел./факс: 56-99-30

19 червня фермери усієї України відзначають своє професійне свято. Традиційно це свято пов’язують із прийняттям у цей день у 2003 р. Закону України "Про фермерське господарство". Фермерський тип господарювання – це особливий вид підприємницької діяльності на селі.

Сьогодні у сільському господарстві України свою діяльність здійснюють майже 48 тисяч сільськогосподарських підприємств. Серед них – 70,6 % фермерські господарства. Розвиток фермерства і робота самих фермерів відіграють важливу роль у забезпеченні продовольчої безпеки та збереженні українського села. Цей сектор може стати локомотивом розвитку економіки і наповнення бюджету України. Лише на цьому етапі сільськогосподарське виробництво разом із переробкою дає близько 15% ВВП і забезпечує понад третину валютної виручки нашої держави. За даними українською аграрної конфедерації, минулого року сільське господарство і харчова промисловість України дали в бюджет у вигляді податків 92 млрд грн.

Майбутнє українського села – за фермерами. А за умов державної підтримки фермерства можна взагалі піднести Україну до рівня розвинутих країн світу. Так, цього року для фермерів та кооперативів передбачено: 90% компенсації вартості дорадчих послуг, 80% компенсації вартості насіння сільськогосподарських рослин вітчизняного виробництва, 70% компенсації кооперативам вартості придбаного вітчизняного обладнання, 40% компенсації вартості придбаної с/г техніки та обладнання вітчизняного виробництва, здешевлення кредитів, бюджетна субсидія на 1 гектар новоствореним фермерським господарствам.

Запрошуємо всіх бажаючих у відділ документів із природничих та аграрних наук ознайомитися з матеріалами виставки-інформації "Фермерство: Україна і світ". У них міститься інформація з правових питань, висвітлюється досвід розвитку фермерства як в Україні, так і за кордоном.
Сердечно вітаємо з професійним святом – Днем фермера.
Хай обходять Вас стороною природні стихії, а Ваші родини живуть у сімейному затишку, щасті та благополуччі.


разместить рекламу
разместить рекламу
разместить рекламу

Використання матеріалів сайту дозволяється за умови обов'язкового вказівки активного, не закритого для індексації пошуковими системами, не скриптового гіперпосилання на сайт Полтава-Інфо - Poltava.Info, для друкованих видань - з формулюванням "за матеріалами сайту Poltava.Info".

Увага! Копіювання інформації із розділів Афіша Полтави, Заклади HoReCa, Здоров'я та краса, Каталог підприємств заборонене у будь-якому вигляді!

Адміністрація сайту Полтава-Інфо не завжди поділяє думку авторів статей і не несе відповідальності за зміст інформації, яка розміщується відвідувачами ресурсу.

© 2004-2024 "Полтава-Інфо" інформаційний сайт
Про нас
|
Розміщення реклами
|
Контакти
|
Зворотній зв'язок