НОВИНИАФІШАКІНОКАТАЛОГ ПІДПРИЄМСТВЗАКЛАДИ HoReCaКРАСА ТА ЗДОРОВ'ЯПОГОДАГОРОСКОП
19 Травня, 23:35
Это архивная запись.

100-річчю Полтавського художнього музею присвячується

Дата:20 Лют 2019 — 31 Гру 2019
Час:12:00
Місце:Галерея искусств

улица Европейская (Фрунзе), 5  на карте Полтавы

тел.: (0532) 56-35-40, (0532) 56-07-31

2019 рік для музею ювілейний – святкуємо 100 років заснування. Заходи з цього приводу відбуватимуться протягом усього року.
Стартуємо 20 лютого презентацією спільного виставкового проекту Полтавського художнього музею (галереї мистецтв) імені Миколи Ярошенка та Полтавського краєзнавчого музею імені Василя Кричевського "Скарби палацу Кочубеїв".

Глядачі вперше побачать окремі експонати, спеціально підготовлені художнім музеєм, зокрема оригінальні листівки із зображенням палацу і парку Кочубеїв фотографа Йосипа Хмелевського, інвентарні книгу колекції Кочубеївського палацу, акварелі В.І. Гау та П.Ф. Соколова, для позначення експонатів буде використане колекційне клеймо Кочубеїв "Диканька".


разместить рекламу
разместить рекламу
разместить рекламу

Використання матеріалів сайту дозволяється за умови обов'язкового вказівки активного, не закритого для індексації пошуковими системами, не скриптового гіперпосилання на сайт Полтава-Інфо - Poltava.Info, для друкованих видань - з формулюванням "за матеріалами сайту Poltava.Info".

Увага! Копіювання інформації із розділів Афіша Полтави, Заклади HoReCa, Здоров'я та краса, Каталог підприємств заборонене у будь-якому вигляді!

Адміністрація сайту Полтава-Інфо не завжди поділяє думку авторів статей і не несе відповідальності за зміст інформації, яка розміщується відвідувачами ресурсу.

© 2004-2024 "Полтава-Інфо" інформаційний сайт
Про нас
|
Розміщення реклами
|
Контакти
|
Зворотній зв'язок