НОВИНИАФІШАКІНОКАТАЛОГ ПІДПРИЄМСТВЗАКЛАДИ HoReCaКРАСА ТА ЗДОРОВ'ЯПОГОДАГОРОСКОП
29 Березня, 08:01
Это архивная запись.

Виставка "Предмети"

Дата:23 Лист 2018 — 23 Гру 2018
Час:18:00
Місце:JUMP галерея современного искусства

улица Монастырская, 3  на карте Полтавы

тел.: +38 (067) 50-10-600

Виставка "Предмети" (Гамлет Зіньківський, Bob Baset).
Виставка триватиме до 23 грудня.
Вхід традиційно вільний.

Перша презентація проекту відбулась у вересні в харківському ЦСМ "ЄрміловЦентр". В рамках виставки "Предмети" художники прагнуть переосмислити усталений і комфортний світ навколо і запрошують до цієї гри й інших. "Предмети" — перша повноцінна спільна виставка Гамлета і Bob Basset, але вже не перша їхня колаборація. У лютому цього року митці брали участь у міжнародному проекті в Лімі (Перу), за запрошенням місцевого художника Конрада Флореса; а в 2016 р. презентували свою спільну відеороботу в Secret Room у Парижі на фестивалі ADDICTION A L’OEUVRE.

Автори вже давно відомі за межами України. Роботи Bob Basset бачили глядачі у Лондоні, Парижі, Нью-Йорку, Сеулі, Пекіні; його маски відомі за кліпами Metallica, Slipknot, показом Givenchy тощо. Гамлет у 2013 році представляв Україну на Венеціанській бієнале, виставлявся в Ротенбурзі, Нюрнберзі, Парижі, Батумі, Клайпеді, Лондоні, Відні, Граці, Варшаві, Познані.

Bob Basset запрошує глядача в мандрівку своїми техноромантичними світами, але не нав’язливо: "У всіх цих предметів є мої сенси, очікування, фантазії, але я в жодному разі не нав’язую свого бачення. Ми не ставимо жодних обмежень на інтерпретацію глядача, — ділиться своїми роздумами про майбутню виставку художник. — У кожного в житті багато буденного, однакового. Головна задача мистецтва — створити реакцію глядача, збаламутити площину реальності".

Гамлет Зінківський, відомий в Україні перш за все як вуличний художник, розповідає, що цей проект для нього — цікавий експеримент: "погратися" з інтерпретаціями, спонукати глядачів наново подивитися на звичні речі та переосмислити своє ставлення до того, що є мистецтвом. На виставці митець презентує свою колекцію ножиць, котрі збирає вже 10 років по всьому світу, і колекцію інших звичайних повсякденних предметів.


ВТ-НД 11:00-18:00
Понеділок вихідний
(067)50-10-600


разместить рекламу
разместить рекламу
разместить рекламу

Використання матеріалів сайту дозволяється за умови обов'язкового вказівки активного, не закритого для індексації пошуковими системами, не скриптового гіперпосилання на сайт Полтава-Інфо - Poltava.Info, для друкованих видань - з формулюванням "за матеріалами сайту Poltava.Info".

Увага! Копіювання інформації із розділів Афіша Полтави, Заклади HoReCa, Здоров'я та краса, Каталог підприємств заборонене у будь-якому вигляді!

Адміністрація сайту Полтава-Інфо не завжди поділяє думку авторів статей і не несе відповідальності за зміст інформації, яка розміщується відвідувачами ресурсу.

© 2004-2024 "Полтава-Інфо" інформаційний сайт
Про нас
|
Розміщення реклами
|
Контакти
|
Зворотній зв'язок