НОВИНИАФІШАКІНОКАТАЛОГ ПІДПРИЄМСТВЗАКЛАДИ HoReCaКРАСА ТА ЗДОРОВ'ЯПОГОДАГОРОСКОП
22 Вересня, 07:35
Это архивная запись.

Книжкова виставка «В книгах – мудрість всіх наук. Тож читай і пізнавай!»

Дата:28 Вер 2018 — 10 Жов 2018
Час:11:00
Місце:Полтавская обласная универсальная научная библиотека им.Котляревского

улица Небесной Сотни (Ленина), 17  на карте Полтавы

тел.: Тел.: (05322) 2-17-83 Тел./факс: 56-99-30

Сучасний світ пропонує нам безліч розваг: месенджери, соціальні мережі, селфі тощо. Але книга завжди актуальна, бо вона – джерело знань, освіти, і збагачення – культурного і духовного. Книгу треба не тільки любити, а й поважати, шанувати. ЇЇ треба вміти читати!

Читання – це найвище мистецтво і оволодівати ним треба все життя. Читаючи, людина залишається з книгою наодинці. Йде особливий внутрішній діалог між книгою і людиною. Діалог, який потребує праці розуму і серця, який дає людині незабутні враження і знання. Як справжній музикант повинен грати кожен день на своєму інструменті, так і справжній читач повинен кожного дня – читати, читати і читати!

Любов до книги – необхідна умова загальної культури людини. Без неї неможливо стати хорошим спеціалістом у будь-якій галузі знань.

Документи, представлені на книжковій виставці "В книгах – мудрість всіх наук. Тож читай і пізнавай!" у відділі документів із економічних та технічних наук допоможуть Вам глибше вивчити економічні науки, вдосконалити свої знання у володінні персональним комп’ютером, відкрити дивовижний світ науки і техніки, дізнатись щось нове та безмежно цікаве.

Читачів, усіх, хто любить і шанує книгу, вітаємо зі святом – Всеукраїнським днем бібліотек! Здоров’я Вам, добробуту і щасливих відкриттів непрочитаних сторінок.
Ми вітаємо зі святом усіх, хто любить свою бібліотеку, хто приходить до неї працювати, навчатися чи відпочивати, хто розуміє, що без знань, інформації, книги та бібліотеки країна не має майбутнього.


разместить рекламу
разместить рекламу
разместить рекламу

Використання матеріалів сайту дозволяється за умови обов'язкового вказівки активного, не закритого для індексації пошуковими системами, не скриптового гіперпосилання на сайт Полтава-Інфо - Poltava.Info, для друкованих видань - з формулюванням "за матеріалами сайту Poltava.Info".

Увага! Копіювання інформації із розділів Афіша Полтави, Заклади HoReCa, Здоров'я та краса, Каталог підприємств заборонене у будь-якому вигляді!

Адміністрація сайту Полтава-Інфо не завжди поділяє думку авторів статей і не несе відповідальності за зміст інформації, яка розміщується відвідувачами ресурсу.

© 2004-2024 "Полтава-Інфо" інформаційний сайт
Про нас
|
Розміщення реклами
|
Контакти
|
Зворотній зв'язок