НОВИНИАФІШАКІНОКАТАЛОГ ПІДПРИЄМСТВЗАКЛАДИ HoReCaКРАСА ТА ЗДОРОВ'ЯПОГОДАГОРОСКОП
22 Вересня, 17:33
Это архивная запись.

Художня виставка

Дата:15 Тра 2018 — 20 Тра 2018
Час:16:00
Місце:м. Полтава, вул. Соборності, 27
Щорічно у третю неділю травня прийнято згадувати людей, які померли від СНІДу. Це робиться, щоб привернути увагу громадськості до проблем людей, які живуть з ВІЛ/СНІДом, а також до поширення цього захворювання в світі. У 2018 р. Всесвітній день пам'яті жертв СНІДу (World Remembrance Day of AIDS Victims) відзначатиметься 20 травня.
ГО "Клуб "Квітень" разом з об'єднанням" Консорціум ключових спільнот України" реалізує проект "Стороннім вхід вільний". Одним з етапів проекту є проведення в Полтаві художньої виставки "Колір крові - вогонь, любов, життя", присвяченої Міжнародному дню пам'яті померлих від СНІДу.

Партнерами в проведенні виставки виступають: Управління у справах сім'ї, молоді та спорту Полтавської ОДА, Полтавська обласна організація НСХУ, БО "Меридіан". Учасниками проекту: Анічина Руслана, Волков Григорій, Лавренко Анатолій, Рідна Галина


разместить рекламу
разместить рекламу
разместить рекламу

Використання матеріалів сайту дозволяється за умови обов'язкового вказівки активного, не закритого для індексації пошуковими системами, не скриптового гіперпосилання на сайт Полтава-Інфо - Poltava.Info, для друкованих видань - з формулюванням "за матеріалами сайту Poltava.Info".

Увага! Копіювання інформації із розділів Афіша Полтави, Заклади HoReCa, Здоров'я та краса, Каталог підприємств заборонене у будь-якому вигляді!

Адміністрація сайту Полтава-Інфо не завжди поділяє думку авторів статей і не несе відповідальності за зміст інформації, яка розміщується відвідувачами ресурсу.

© 2004-2024 "Полтава-Інфо" інформаційний сайт
Про нас
|
Розміщення реклами
|
Контакти
|
Зворотній зв'язок