НОВИНИАФІШАКІНОКАТАЛОГ ПІДПРИЄМСТВЗАКЛАДИ HoReCaКРАСА ТА ЗДОРОВ'ЯПОГОДАГОРОСКОП
19 Березня, 05:55
Это архивная запись.

Передноворічна виставка "Саспенс"

Дата:08 Гру 2017 — 29 Гру 2017
Час:17:00
Місце:JUMP галерея современного искусства

улица Монастырская, 3  на карте Полтавы

тел.: +38 (067) 50-10-600

Галерея Jump спільно з Grynyov Art Foundation представляє у Полтаві тематичну передноворічну виставку "Саспенс" ─ твори українських сучасних художників із колекції
Тетяни та Бориса Гриньових. Найказковішим, найкіношнішим і одночасно найтривожнішим є передсвятковий стан на межі кінця і початку нового року. Перехідний час, коли ти сам на сам зі своїм прожитим минулим, повним сумнівів та невпевненості сьогоднішнім, та власним обнадійливим майбутнім. Цей час вже традиційно став етапним підведенням підсумків. Хтось обіцяє собі в майбутньому все почати знову, хтось озирається і рахує набутки або втрати, а хтось просто цей час проживає.


Саспенс є неоднозначним станом передчуття, в якому кожен із нас перебуває постійно, проте передчуття свята відчутно загострює непевність. Це візуальна історія про
порубіжжя кінця і початку, неспокійний стан, де календар немов навмисно заганяє людину у сезонне занепокоєння. Коли причин для очевидного страху або ж щастя немає,
природньою для людини стає тривожна невагомість, невизначене очікування. Чи можливо перетворити тривогу у роздуми, а невизначеність - у продуктивний самоаналіз?
Нескінченний передсвятковий саспенс – наче перегляд кінострічки, де ти головний герой і режисер одночасно. Але жоден із вас не здогадується, що трапиться у наступній
сцені.

Художники: Аліна Якубенко, Нікіта Шаленний, Алевтина Кахідзе, Олексій Кондаков, Тарас Ковач, Назар Білик, Владислав Краснощок, Гамлет Зіньковський, Дмитро Корнієнко.

Відкриття о 17:00, 8 грудня

Також, в рамках виставки заплановано наступні події:
8.12 - кураторська екскурсія Галини Глеби виставкою Саспенс*
9.12 - лекція Тетяни Кочубінської "Українське мистецтво 90-х: межі дозволеного"
14.12 - Artist talk: Микита Шалений


разместить рекламу
разместить рекламу
разместить рекламу

Використання матеріалів сайту дозволяється за умови обов'язкового вказівки активного, не закритого для індексації пошуковими системами, не скриптового гіперпосилання на сайт Полтава-Інфо - Poltava.Info, для друкованих видань - з формулюванням "за матеріалами сайту Poltava.Info".

Увага! Копіювання інформації із розділів Афіша Полтави, Заклади HoReCa, Здоров'я та краса, Каталог підприємств заборонене у будь-якому вигляді!

Адміністрація сайту Полтава-Інфо не завжди поділяє думку авторів статей і не несе відповідальності за зміст інформації, яка розміщується відвідувачами ресурсу.

© 2004-2024 "Полтава-Інфо" інформаційний сайт
Про нас
|
Розміщення реклами
|
Контакти
|
Зворотній зв'язок