НОВИНИАФІШАКІНОКАТАЛОГ ПІДПРИЄМСТВЗАКЛАДИ HoReCaКРАСА ТА ЗДОРОВ'ЯПОГОДАГОРОСКОП
18 Травня, 09:44
Это архивная запись.

Перегляд літератури "Живи і міцній, Українська державо!"

Дата:17 Сер 2017 — 31 Сер 2017
Час:10:00
Місце:Полтавская обласная универсальная научная библиотека им.Котляревского

улица Небесной Сотни (Ленина), 17  на карте Полтавы

тел.: Тел.: (05322) 2-17-83 Тел./факс: 56-99-30

26 років тому після семи десятиліть радянського домінування і трьох сотень років підпорядкування Росії, Україна проголосила незалежність. Це сталося після того, як на референдумі 90% мешканців проголосували за самостійну державу. 24 серпня 1991 року на позачерговій надзвичайній сесії Верховна Рада України прийняла Акт проголошення незалежності України, а на початку 1992 року – постанову "Про День незалежності України".

Напередодні святкування Дня незалежності України у відділі обслуговування користувачів організовано відкритий перегляд літератури "Живи і міцній, Українська державо!".
На перегляді експонуються книги й публікації в періодичних виданнях, що висвітлюють політичні та гуманітарні орієнтири розвитку нашої країни в контексті актуальних світових тенденцій, питання економічного суверенітету й національної конкурентоспроможності України, забезпечення її національної безпеки на тлі новітніх викликів.

Ця інформація знаходиться в розділах перегляду: "Україна незалежна: хроніки, факти, події" та "У пошуках істини: творці сучасної України".
Інші два розділи – "Витоки української державності: історичний досвід" та "Історія української державності. Постаті" широко представляють історичні документи, довідкові матеріали, ілюстрації на тему українського державотворення, різноманітні відомості про широку плеяду найвидатніших державотворців, що опікувалися проблемами духовного відродження й розбудови Української держави.

Ознайомитися з переглядом літератури можна буде з 17 по 31 серпня 2017 р.
Перегляд підготувала провідний бібліотекар відділу обслуговування користувачів Алла Кириленко.


разместить рекламу
разместить рекламу
разместить рекламу

Використання матеріалів сайту дозволяється за умови обов'язкового вказівки активного, не закритого для індексації пошуковими системами, не скриптового гіперпосилання на сайт Полтава-Інфо - Poltava.Info, для друкованих видань - з формулюванням "за матеріалами сайту Poltava.Info".

Увага! Копіювання інформації із розділів Афіша Полтави, Заклади HoReCa, Здоров'я та краса, Каталог підприємств заборонене у будь-якому вигляді!

Адміністрація сайту Полтава-Інфо не завжди поділяє думку авторів статей і не несе відповідальності за зміст інформації, яка розміщується відвідувачами ресурсу.

© 2004-2024 "Полтава-Інфо" інформаційний сайт
Про нас
|
Розміщення реклами
|
Контакти
|
Зворотній зв'язок