НОВИНИАФІШАКІНОКАТАЛОГ ПІДПРИЄМСТВЗАКЛАДИ HoReCaКРАСА ТА ЗДОРОВ'ЯПОГОДАГОРОСКОП
19 Травня, 21:32
Это архивная запись.

Виставка творів родини Пілюгіних

Дата:17 Сер 2017 — 24 Сер 2017
Час:16:00
Місце:Галерея искусств

улица Европейская (Фрунзе), 5  на карте Полтавы

тел.: (0532) 56-35-40, (0532) 56-07-31

Відома далеко за межами нашої держави мистецька родина Пілюгіних запрошує на виставку своїх творів, присвячену Дню незалежності України, яка відкривається у великій виставковій залі та прес-центрі музею 17 серпня о 16-тій годині.

Голова родини – Євген Іванович Пілюгін – заслужений майстер народної творчості України, голова Полтавського обласного осередку Національної спілки майстрів народного мистецтва України, член Національної спілки художників України та Національної спілки майстрів народного мистецтва України, лауреат обласної премії І.П.Котляревського святкує своє 70-річчя.

В експозиції твори подружжя Пілюгіних — Євгена і Лариси, доньок — Ольги Пілюгіної і Наталії Дмитренко (Пілюгіної) та наймолодшого члена родини – Павла Пілюгіна. Це – гобелени ручної роботи, рушники, живопис, витинанки та іграшки з природних матеріалів.

Творчі доробки родини Пілюгіних вражають своєю красою, високою майстерністю, вони ніби увібрали у себе живу душу українського народу, красу полтавської землі.


разместить рекламу
разместить рекламу
разместить рекламу

Використання матеріалів сайту дозволяється за умови обов'язкового вказівки активного, не закритого для індексації пошуковими системами, не скриптового гіперпосилання на сайт Полтава-Інфо - Poltava.Info, для друкованих видань - з формулюванням "за матеріалами сайту Poltava.Info".

Увага! Копіювання інформації із розділів Афіша Полтави, Заклади HoReCa, Здоров'я та краса, Каталог підприємств заборонене у будь-якому вигляді!

Адміністрація сайту Полтава-Інфо не завжди поділяє думку авторів статей і не несе відповідальності за зміст інформації, яка розміщується відвідувачами ресурсу.

© 2004-2024 "Полтава-Інфо" інформаційний сайт
Про нас
|
Розміщення реклами
|
Контакти
|
Зворотній зв'язок