НОВИНИАФІШАКІНОКАТАЛОГ ПІДПРИЄМСТВЗАКЛАДИ HoReCaКРАСА ТА ЗДОРОВ'ЯПОГОДАГОРОСКОП
19 Травня, 18:31
Это архивная запись.

Полтавщина: створюємо разом нові можливості

Дата:12 Жовтня 2017
Час:11:00
Міжнародний економічний форум - головна подія Полтавської області у 2017 році. 2017 рік – час реформації, активної фази Європейської інтеграції та сталого економічного розвитку України.

Цей рік стане точкою відліку для гарної традиції – щорічного проведення в обласному центрі місті Полтава Міжнародного економічного форуму "Полтавщина: створюємо разом нові можливості".

Актуальність проведення заходу не викликає жодного сумніву, враховуючи пріоритетність розвитку міжнародного економічного співробітництва, залучення інвестицій та необхідність посилення промоції потенціалу Полтавщини на міжнародній та світовій арені.

Захід високого рівня за участі Прем'єр-міністра України Володимира Гройсмана заплановано провести 12 жовтня 2017 року в м.Полтаві. До участі в роботі Форуму запрошені представники Уряду України, урядових дорадчих органів з просування експорту та залучення інвестицій, дипломатичних установ, бізнес-кіл, фінансових, наукових та громадських інституцій.

Головні теми Форуму: розвиток промисловості та агропромислової галузі в контексті державної політики та міжнародної практики; економічний та інвестиційний потенціал Полтавської області, історії успіху; розвиток виробництва екологічно чистої/органічної продукції, в тому числі орієнтованої на зовнішні ринки.

У рамках роботи Форуму передбачено роботу виставки-експозиції економічного та інвестиційного потенціалу області, а також презентацію "Інвестиційного порталу Полтавщини", робота над яким велась спільно з експертами українсько-канадського проекту "Партнерство для розвитку міст" ПРОМІС.

Вхід вільний.






разместить рекламу
разместить рекламу
разместить рекламу

Використання матеріалів сайту дозволяється за умови обов'язкового вказівки активного, не закритого для індексації пошуковими системами, не скриптового гіперпосилання на сайт Полтава-Інфо - Poltava.Info, для друкованих видань - з формулюванням "за матеріалами сайту Poltava.Info".

Увага! Копіювання інформації із розділів Афіша Полтави, Заклади HoReCa, Здоров'я та краса, Каталог підприємств заборонене у будь-якому вигляді!

Адміністрація сайту Полтава-Інфо не завжди поділяє думку авторів статей і не несе відповідальності за зміст інформації, яка розміщується відвідувачами ресурсу.

© 2004-2024 "Полтава-Інфо" інформаційний сайт
Про нас
|
Розміщення реклами
|
Контакти
|
Зворотній зв'язок