НОВИНИАФІШАКІНОКАТАЛОГ ПІДПРИЄМСТВЗАКЛАДИ HoReCaКРАСА ТА ЗДОРОВ'ЯПОГОДАГОРОСКОП
18 Травня, 07:19
Это архивная запись.

Книжкова виставка "Поміж небом і землею"

Дата:14 Лип 2017 — 24 Лип 2017
Час:
Місце:Полтавская обласная универсальная научная библиотека им.Котляревского

улица Небесной Сотни (Ленина), 17  на карте Полтавы

тел.: Тел.: (05322) 2-17-83 Тел./факс: 56-99-30

У відділі мистецтв представлена книжкова виставка "Поміж небом і землею" з нагоди 130-річчя від дня народження Марка Шагала – білоруського та французького художника і графіка.
Сто тридцять років тому на околиці міста Вітебськ в єврейській родині народився знаменитий художник Марк Захарович Шагал (Мойше Шагал, або Мовшa Хацкелевич Шагалов), чиї роботи сьогодні на аукціонах продаються за шалені гроші.

На виставці представлено альбоми живопису, газетно-журнальні статті, біографічні матеріали, пов’язані з життям і творчістю видатного живописця, графіка, театрального декоратора та художника-монументаліста, одного з найвідоміших представників художнього авангарду ХХ століття.
Поціновувачів мистецтва зацікавлять ці видання. В них – розповідь про творчий шлях художника, який прожив майже сто років та зазнав світової слави ще за життя.

Виставка діє до 24 липня.


разместить рекламу
разместить рекламу
разместить рекламу

Використання матеріалів сайту дозволяється за умови обов'язкового вказівки активного, не закритого для індексації пошуковими системами, не скриптового гіперпосилання на сайт Полтава-Інфо - Poltava.Info, для друкованих видань - з формулюванням "за матеріалами сайту Poltava.Info".

Увага! Копіювання інформації із розділів Афіша Полтави, Заклади HoReCa, Здоров'я та краса, Каталог підприємств заборонене у будь-якому вигляді!

Адміністрація сайту Полтава-Інфо не завжди поділяє думку авторів статей і не несе відповідальності за зміст інформації, яка розміщується відвідувачами ресурсу.

© 2004-2024 "Полтава-Інфо" інформаційний сайт
Про нас
|
Розміщення реклами
|
Контакти
|
Зворотній зв'язок