НОВИНИАФІШАКІНОКАТАЛОГ ПІДПРИЄМСТВЗАКЛАДИ HoReCaКРАСА ТА ЗДОРОВ'ЯПОГОДАГОРОСКОП
28 Березня, 20:08
Это архивная запись.

Виставка-порада "Дизайн вашого саду"

Дата:06 Лип 2017 — 20 Лип 2017
Час:10:00
Місце:Полтавская обласная универсальная научная библиотека им.Котляревского

улица Небесной Сотни (Ленина), 17  на карте Полтавы

тел.: Тел.: (05322) 2-17-83 Тел./факс: 56-99-30

 Ви хочете перетворити свою дачну ділянку в сучасний доглянутий сад, створити свій власний "зелений" світ краси, гармонії й комфорту?
Тоді вам прийде на допомогу виставка-порада "Дизайн вашого саду", влаштована відділом документів із природничих та аграрних наук.

Література, представлена на виставці, допоможе по-новому подивитися на свій сад, продумати загальний стиль і перспективи його розвитку, знайти оптимальні рішення для кожного куточку дачної ділянки, а також ознайомить з біорізноманіттям популярних дерев, кущів і квітів.

Книжкова виставка розрахована як на власників присадибних ділянок, так і на професіоналів ландшафтного дизайну.


разместить рекламу
разместить рекламу
разместить рекламу

Використання матеріалів сайту дозволяється за умови обов'язкового вказівки активного, не закритого для індексації пошуковими системами, не скриптового гіперпосилання на сайт Полтава-Інфо - Poltava.Info, для друкованих видань - з формулюванням "за матеріалами сайту Poltava.Info".

Увага! Копіювання інформації із розділів Афіша Полтави, Заклади HoReCa, Здоров'я та краса, Каталог підприємств заборонене у будь-якому вигляді!

Адміністрація сайту Полтава-Інфо не завжди поділяє думку авторів статей і не несе відповідальності за зміст інформації, яка розміщується відвідувачами ресурсу.

© 2004-2024 "Полтава-Інфо" інформаційний сайт
Про нас
|
Розміщення реклами
|
Контакти
|
Зворотній зв'язок