НОВИНИАФІШАКІНОКАТАЛОГ ПІДПРИЄМСТВЗАКЛАДИ HoReCaКРАСА ТА ЗДОРОВ'ЯПОГОДАГОРОСКОП
29 Березня, 07:15
Это архивная запись.

“Кольорова симфонія” арт-студії “Художник”

Дата:19 Лип 2017 — 15 Сер 2017
Час:15:00
Місце:Галерея искусств

улица Европейская (Фрунзе), 5  на карте Полтавы

тел.: (0532) 56-35-40, (0532) 56-07-31

19 липня 2017 року о 15-тій годині запрошуємо на відкриття подвійної творчої виставки учнів та випускників з нагоди п’ятиріччя створення Арт-студії "Художник"!

Арт-студія "Художник" працює у Полтаві вже п’ять років. Її учні беруть участь у пленерах, олімпіадах, мистецьких виставках.

Керівник студії "Художник" – Юрій Бернацький.


Про велике майбутнє, яке чекає на кожного вихованця студії Юрія Бернацького, говорить і те, що випускники не лишають улюблену справу – малювати – а з успіхом складають вступні іспити і продовжують навчання у вищих учбових закладах мистецького спрямування – в Україні та навіть за кордоном.

На виставці, представленій у залах музею, експонується майже 100 картин. Це роботи у різних техніках: живопис олійний та гуашшю, пастель, монотипія, гравюра на картоні тощо. Твори захоплюють живими барвами та свіжими ідеями, завжди притаманними молоді, сповненій захопливою динамікою життя.

Запрошуємо всіх бажаючих відвідати виставку, яка триватиме до 15 серпня 2017 року.


разместить рекламу
разместить рекламу
разместить рекламу

Використання матеріалів сайту дозволяється за умови обов'язкового вказівки активного, не закритого для індексації пошуковими системами, не скриптового гіперпосилання на сайт Полтава-Інфо - Poltava.Info, для друкованих видань - з формулюванням "за матеріалами сайту Poltava.Info".

Увага! Копіювання інформації із розділів Афіша Полтави, Заклади HoReCa, Здоров'я та краса, Каталог підприємств заборонене у будь-якому вигляді!

Адміністрація сайту Полтава-Інфо не завжди поділяє думку авторів статей і не несе відповідальності за зміст інформації, яка розміщується відвідувачами ресурсу.

© 2004-2024 "Полтава-Інфо" інформаційний сайт
Про нас
|
Розміщення реклами
|
Контакти
|
Зворотній зв'язок