НОВИНИАФІШАКІНОКАТАЛОГ ПІДПРИЄМСТВЗАКЛАДИ HoReCaКРАСА ТА ЗДОРОВ'ЯПОГОДАГОРОСКОП
19 Березня, 05:59
Это архивная запись.

Книжкова виставка "Наркоманія – не просто згубна звичка"

Дата:19 Чер 2017 — 30 Чер 2017
Час:11:00
Місце:Полтавская обласная универсальная научная библиотека им.Котляревского

улица Небесной Сотни (Ленина), 17  на карте Полтавы

тел.: Тел.: (05322) 2-17-83 Тел./факс: 56-99-30

У відділі обслуговування користувачів відкрилася книжкова виставка-застереження "Наркоманія – не просто згубна звичка" (26 червня – Міжнародний день боротьби зі зловживанням наркотичними засобами та їхнім обігом).

Наркоманія – одна з найважливіших проблем сучасності. Про наркоманію нині говорять у сьому світі. З нею пов’язують падіння моралі, зростання злочинності, збільшення кількості транспортних аварій тощо.

Проблема вживання наркотиків турбує багатьох політиків, медиків, соціологів, юристів, педагогів. За приблизними даними, у світі налічується понад 1 мільярд наркоманів.
Лікарський досвід свідчить, що ряди наркоманів поповнюють переважно люди, які не мають елементарних знань про наркотичні речовини та наслідки їх вживання.
Тому документи, що представлені на цій книжковій експозиції, покликані надати інформацію про наркотичні речовини та наслідки їх вживання і застерегти українців від згубного впливу наркотиків.

Виставка діє з 19 по 30 червня.


разместить рекламу
разместить рекламу
разместить рекламу

Використання матеріалів сайту дозволяється за умови обов'язкового вказівки активного, не закритого для індексації пошуковими системами, не скриптового гіперпосилання на сайт Полтава-Інфо - Poltava.Info, для друкованих видань - з формулюванням "за матеріалами сайту Poltava.Info".

Увага! Копіювання інформації із розділів Афіша Полтави, Заклади HoReCa, Здоров'я та краса, Каталог підприємств заборонене у будь-якому вигляді!

Адміністрація сайту Полтава-Інфо не завжди поділяє думку авторів статей і не несе відповідальності за зміст інформації, яка розміщується відвідувачами ресурсу.

© 2004-2024 "Полтава-Інфо" інформаційний сайт
Про нас
|
Розміщення реклами
|
Контакти
|
Зворотній зв'язок