НОВИНИАФІШАКІНОКАТАЛОГ ПІДПРИЄМСТВЗАКЛАДИ HoReCaКРАСА ТА ЗДОРОВ'ЯПОГОДАГОРОСКОП
18 Травня, 10:49
Это архивная запись.

Виставка-експозиція "Мистецтво оригамі: японські традиції"

Дата:10 Тра 2017 — 24 Тра 2017
Час:10:00
Місце:Полтавская обласная универсальная научная библиотека им.Котляревского

улица Небесной Сотни (Ленина), 17  на карте Полтавы

тел.: Тел.: (05322) 2-17-83 Тел./факс: 56-99-30

До відзначення Року Японії в Україні відділ документів із економічних та технічних наук пропонує до Вашого перегляду виставку-експозицію "Мистецтво оригамі: японські традиції".

Старовинне японське мистецтво складання різноманітних фігурок з паперового квадрату без застосування ножиць і клею розкриває в наш час все нові грані застосування його в різних сферах життя.

Оригамі називають "технологією ХХІ століття" і використовують в конструюванні, математиці, архітектурі, технічному та художньому дизайні, педагогіці та арт-терапії. Воно несе в собі потужний потенціал для всебічного розвитку людини: її логічного та образного мислення, пам’яті, концентрації уваги, вмінню спілкуватись, естетичного смаку, інтелекту в цілому.

Ця виставка для тих, хто вже захоплюється оригамі, і для тих, хто тільки хоче ним оволодіти. І початківець, і професіонал зможуть знайти для себе щось нове і цікаве: цінні практичні поради професіоналів, опис техніки виготовлення модульних композицій тощо.

Проста техніка складання доступна практично кожному, незважаючи на вік та рід занять, і Ви в цьому переконаєтесь, відвідавши виставку, на якій представлена також колекція моделей оригамі, виготовлена співробітниками відділу.


разместить рекламу
разместить рекламу
разместить рекламу

Використання матеріалів сайту дозволяється за умови обов'язкового вказівки активного, не закритого для індексації пошуковими системами, не скриптового гіперпосилання на сайт Полтава-Інфо - Poltava.Info, для друкованих видань - з формулюванням "за матеріалами сайту Poltava.Info".

Увага! Копіювання інформації із розділів Афіша Полтави, Заклади HoReCa, Здоров'я та краса, Каталог підприємств заборонене у будь-якому вигляді!

Адміністрація сайту Полтава-Інфо не завжди поділяє думку авторів статей і не несе відповідальності за зміст інформації, яка розміщується відвідувачами ресурсу.

© 2004-2024 "Полтава-Інфо" інформаційний сайт
Про нас
|
Розміщення реклами
|
Контакти
|
Зворотній зв'язок