НОВИНИАФІШАКІНОКАТАЛОГ ПІДПРИЄМСТВЗАКЛАДИ HoReCaКРАСА ТА ЗДОРОВ'ЯПОГОДАГОРОСКОП
22 Вересня, 16:36
Это архивная запись.

Виставка "День мами і дитини"

Дата:18 Червня 2017
Час:10:00
Місце:Городской дом культуры

площадь Независимости, 16  на карте Полтавы

тел.: (0532) 52-79-30, 52-14-91

Виставка "День мами і дитини" призначена для жінок, вагітних жінок і батьків з малими дітьми від 0 до 9 років. Запрошуємо всіх, хто зацікавлений темою вагітності, розвитку та навчання маленької дитини.

Вже 18 червня 2017 року, з 10.00 до 18.00 в приміщенні виставкової зали Міського будинку культури Полтави за адресою Майдан Незалежності, 5 відбудеться перша виставка "День мами і дитини" - 2017.

Це єдина в своєму роді подія, якої ще досі не проводилося в Полтаві, призначена для всіх тих, хто опікується виношуванням, народженням та вихованням малюка.

"День мами і дитини" - 2017 в Полтаві збере на своїй території виняткову групу учасників і відвідувачів!


Які ж події чекають на Вас на виставці "День мами і дитини" - 2017 в Полтаві?

Ми запланували безліч цікавого для всіх, хто недільного теплого червневого дня загляне до виставкової зали полтавського МБК. У зоні консультацій у вас буде можливість безкоштовно поспілкуватися зі спеціалістами здоров'я мами і дитини, безпосередньо на місці отримати консультацію, записатися на прийом до лікаря, чи психолога.

У анімаційній зоні учасники виставки будуть проводити різноманітні ігри з малюками і батьками. Малечі буде весело і комфортно, адже ми приготували спеціальне покриття на підлогу.

У окремому приміщенні вже з 10.00 відбуватиметься конференція для майбутніх мам і батьків, де запрошені спікери поділяться інформацією щодо періоду вагітності, народження і виховання малюка, покажуть корисні майстер-класи для мам і батьків.

Для тих, хто зареєструється завчасно - вхід на конференцію - БЕЗКОШТОВНИЙ.

Буде багато різноманітних призів - потрібних речей, які можна буде виграти під час роботи виставки і отримати безпосередньо в місці проведення.

Вже уявляєте себе з цілою купою подарунків? Тоді вже сьогодні реєструйтесь для участі у розіграші 
https://docs.google.com/a/poltava.info/forms/d/154hizlzathI19Z7hU7Ux1STMUjpw3MX_cwc2cVKPPwA/viewform?edit_requested=true

Ми відвели окремий куточок для фотосесії нон-стоп, де професійний фотограф безкоштовно зафіксує ваш образ на фотознімку - чудова нагода.

Працюватиме фуд зона з різними смаколиками.

А головне - це близько 50 учасників - фірм, закладів і підприємців, які пропонують товари та послуги для мам і маленьких дітей. В одному місці зберуться всі ті, хто може забезпечити для вас здоров'я і посмішку вашої дитини.

Потрапити на виставку "День мами і дитини" - 2017 у Полтаві буде дуже легко, адже доступ до всієї цієї краси буде абсолютно БЕЗКОШТОВНИМ!




разместить рекламу
разместить рекламу
разместить рекламу

Використання матеріалів сайту дозволяється за умови обов'язкового вказівки активного, не закритого для індексації пошуковими системами, не скриптового гіперпосилання на сайт Полтава-Інфо - Poltava.Info, для друкованих видань - з формулюванням "за матеріалами сайту Poltava.Info".

Увага! Копіювання інформації із розділів Афіша Полтави, Заклади HoReCa, Здоров'я та краса, Каталог підприємств заборонене у будь-якому вигляді!

Адміністрація сайту Полтава-Інфо не завжди поділяє думку авторів статей і не несе відповідальності за зміст інформації, яка розміщується відвідувачами ресурсу.

© 2004-2024 "Полтава-Інфо" інформаційний сайт
Про нас
|
Розміщення реклами
|
Контакти
|
Зворотній зв'язок