НОВИНИАФІШАКІНОКАТАЛОГ ПІДПРИЄМСТВЗАКЛАДИ HoReCaКРАСА ТА ЗДОРОВ'ЯПОГОДАГОРОСКОП
19 Травня, 12:47
Это архивная запись.

Книжкова виставка-інформація "Гармонія здоров’я - ключ до щастя"

Дата:02 Кві 2017 — 12 Кві 2017
Час:11:00
Місце:Полтавская обласная универсальная научная библиотека им.Котляревского

улица Небесной Сотни (Ленина), 17  на карте Полтавы

тел.: Тел.: (05322) 2-17-83 Тел./факс: 56-99-30

Сектор періодичних видань відділу обслуговування користувачів презентує книжкову виставку-інформацію "Гармонія здоров’я - ключ до щастя" (До Всесвітнього дня здоров’я), яка діє з 2 по 12 квітня 2017 р.

У нашій суспільній свідомості існує одна дуже проста думка безпосередньо пов’язана з питанням здоров’я і проблемами його відсутності. "Буде здоров’я – решта все додасться", - так звучить це багатовікове спостереження.
І дійсно, наявність або відсутність у людини цього найціннішого стану, докорінно визначає його повсякденне життя, соціальне і суспільне оточення.
Здоров’я – це справжнє багатство, наявність якого ми з вами інколи ігноруємо, здорові люди здебільш рідко замислюються про те, як правильно і розумно влаштувати свій побут і життєдіяльність, щоб їх здоров’я залишалось міцним і надійним на тривалу перспективу.

Наше власне здоров’я дуже легко втратити.
Люди, що страждають тими чи іншими, особливо хронічними захворюваннями, на практиці кожен день стикаються з масою проблем, які активно відволікають їх від справжнього повноцінного життя.
Міжнародний святковий день, спрямований на залучення широкої громадської уваги до цих проблем і питань – Всесвітній день здоров’я, відзначається щорічно 7-го квітня.


разместить рекламу
разместить рекламу
разместить рекламу

Використання матеріалів сайту дозволяється за умови обов'язкового вказівки активного, не закритого для індексації пошуковими системами, не скриптового гіперпосилання на сайт Полтава-Інфо - Poltava.Info, для друкованих видань - з формулюванням "за матеріалами сайту Poltava.Info".

Увага! Копіювання інформації із розділів Афіша Полтави, Заклади HoReCa, Здоров'я та краса, Каталог підприємств заборонене у будь-якому вигляді!

Адміністрація сайту Полтава-Інфо не завжди поділяє думку авторів статей і не несе відповідальності за зміст інформації, яка розміщується відвідувачами ресурсу.

© 2004-2024 "Полтава-Інфо" інформаційний сайт
Про нас
|
Розміщення реклами
|
Контакти
|
Зворотній зв'язок