НОВИНИАФІШАКІНОКАТАЛОГ ПІДПРИЄМСТВЗАКЛАДИ HoReCaКРАСА ТА ЗДОРОВ'ЯПОГОДАГОРОСКОП
18 Травня, 08:21
Это архивная запись.

Фестиваль гумору "Карлюка-2017"

Дата:31 Бер 2017 — 21 Кві 2017
Час:16:00
Місце:Галерея искусств

улица Европейская (Фрунзе), 5  на карте Полтавы

тел.: (0532) 56-35-40, (0532) 56-07-31

31 березня 2017 року о 16.00 год. у великій виставковій залі Галереї мистецтв спільно з Українською асоціацією карикатуристів "Карлюка" традиційно відбудеться відкриття Фестивалю гумору "Карлюка-2017". В його рамках будуть представлені експозиція асоціації карикатуристів Азербайджану, персональні виставки відомих в усьому світі карикатуристів Олексія Кустовського (Київ, Україна), Байрама Гаджізаде (Баку, Азербайджан), Андрєя Попова(Санкт-Петербург, Росія).

У програмі відкриття фестивалю - виступи міського духового оркестру "Полтава", театру-студії Богдана Чернявського, театру поезії i пісні "Надежды маленький оркестри", команди КВК "Маленьке диво" та виставка карикатур "Гумор і космос" у Полтавському музеї авіації і космонавтики ім. Юрія Кондратюка.

Виставка триватиме до 21 квітня.

Приходьте!


разместить рекламу
разместить рекламу
разместить рекламу

Використання матеріалів сайту дозволяється за умови обов'язкового вказівки активного, не закритого для індексації пошуковими системами, не скриптового гіперпосилання на сайт Полтава-Інфо - Poltava.Info, для друкованих видань - з формулюванням "за матеріалами сайту Poltava.Info".

Увага! Копіювання інформації із розділів Афіша Полтави, Заклади HoReCa, Здоров'я та краса, Каталог підприємств заборонене у будь-якому вигляді!

Адміністрація сайту Полтава-Інфо не завжди поділяє думку авторів статей і не несе відповідальності за зміст інформації, яка розміщується відвідувачами ресурсу.

© 2004-2024 "Полтава-Інфо" інформаційний сайт
Про нас
|
Розміщення реклами
|
Контакти
|
Зворотній зв'язок