НОВИНИАФІШАКІНОКАТАЛОГ ПІДПРИЄМСТВЗАКЛАДИ HoReCaКРАСА ТА ЗДОРОВ'ЯПОГОДАГОРОСКОП
17 Травня, 10:27
Это архивная запись.

Виставка журналу "BurdaStyle: 30 років в Україні"

Дата:03 Бер 2017 — 17 Бер 2017
Час:10:00
Місце:Полтавская обласная универсальная научная библиотека им.Котляревского

улица Небесной Сотни (Ленина), 17  на карте Полтавы

тел.: Тел.: (05322) 2-17-83 Тел./факс: 56-99-30

В березні цього року журнал "BurdaStyle" в Україні святкує свій 30-річний ювілей. Ще 8 березня 1987 роки з’явився перший тираж видання – 100 тисяч примірників, які розійшлися миттєво.
"Диво можна зробити своїми руками", – не раз повторювала засновниця журналу Енне Бурда. Почавши кар’єру підприємця в 40 років, вона завжди йшла своїм шляхом і сама приймала ключові рішення. Незалежна, цілеспрямована і безстрашна, Енне Бурда домоглася фантастичного успіху.

Свідчення цього – сучасна медійна імперія Burda, біля витоків якої вона стояла. "Burda" став одним із перших журналів, який для багатьох жінок нашої країни відкрив двері в світ моди. Концепція була досить простою: зручні і елегантні наряди, якісні викрійки, кулінарні рецепти та поради з благоустрою будинку. Енне пропагувала не сліпе слідування модним тенденціям, а пошуки власного стилю.

"Мода не знає кордонів", – сказала одного разу Енне Бурда. І мала рацію. Доказ цьому – неймовірна популярність журналу. Тисячі рукодільниць разом з "Burda" шиють і створюють свою власну моду, їх об’єднує жага творчості і самовираження, бажання виглядати модно і в то й же час зберігати індивідуальність.

"Burda" виходить в 90 країнах на 16 мовах і є одним із найпопулярніших жіночих видань у світі.
Журнал росте і розвивається, щоб стати ще кращим і цікавішим для Вас, наших читачів. Він і зараз, через 30 років, як і раніше дарує натхнення та творчість, дозволяючи завойовувати серця мільйонів шанувальниць моди.
Тож запрошуємо користувачів Бібліотеки ознайомитись з виставкою "BurdaStyle: 30 років в Україні" і поринути в світ моди, краси та історії наймоднішого і найпопулярнішого журналу. Нехай спілкування з журналом "BurdaStyle" буде для не лише приємним, а й багатим за змістом і принесе Вам естетичну насолоду. І тоді захоплені погляди оточуючих і гарний настрій Вам забезпечено!


разместить рекламу
разместить рекламу
разместить рекламу

Використання матеріалів сайту дозволяється за умови обов'язкового вказівки активного, не закритого для індексації пошуковими системами, не скриптового гіперпосилання на сайт Полтава-Інфо - Poltava.Info, для друкованих видань - з формулюванням "за матеріалами сайту Poltava.Info".

Увага! Копіювання інформації із розділів Афіша Полтави, Заклади HoReCa, Здоров'я та краса, Каталог підприємств заборонене у будь-якому вигляді!

Адміністрація сайту Полтава-Інфо не завжди поділяє думку авторів статей і не несе відповідальності за зміст інформації, яка розміщується відвідувачами ресурсу.

© 2004-2024 "Полтава-Інфо" інформаційний сайт
Про нас
|
Розміщення реклами
|
Контакти
|
Зворотній зв'язок