НОВИНИАФІШАКІНОКАТАЛОГ ПІДПРИЄМСТВЗАКЛАДИ HoReCaКРАСА ТА ЗДОРОВ'ЯПОГОДАГОРОСКОП
19 Березня, 07:15
Это архивная запись.

Книжкова виставка "Книжковий хіт ХХІ століття"

Дата:24 Лют 2017 — 24 Кві 2017
Час:10:00
Місце:Полтавская обласная универсальная научная библиотека им.Котляревского

улица Небесной Сотни (Ленина), 17  на карте Полтавы

тел.: Тел.: (05322) 2-17-83 Тел./факс: 56-99-30

У відділі обслуговування користувачів відкрилася постійно діюча книжкова виставка "Книжковий хіт ХХІ століття".

На експозиції представлені книги, які полонили серця мільйонів читачів у всьому світі, книги, які ввійшли до золотого фонду сучасної світової літератури.
Це – твори відомих авторів, справжніх майстрів художнього слова: Джорджа Мартіна і Стівена Кінга, Ліни Костенко і Сергія Жадана, Анни Гавальди і Дена Брауна, Бернара Вербера і Люко Дашвар й багатьох-багатьох інших.

Брязкіт залізних мечів і гучний тупіт кінських копит; перші цнотливі поцілунки закоханих і романтичні сутінки львівських кав’ярень; містичні таємниці середньовіччя і переповнені болем та відчаєм історії підступних зрад – все це можна зустріти на сторінках книжкових хітів, представлених на виставці.
Тож завітайте до затишного читального залу та пориньте у світ романтики й пригод!

Виставка буде оновлюватися 1 раз на 2 місяці впродовж 2017 року. З експозицією буде працювати бібліотекар І категорії відділу обслуговування користувачів Тетяна Гусар.




разместить рекламу
разместить рекламу
разместить рекламу

Використання матеріалів сайту дозволяється за умови обов'язкового вказівки активного, не закритого для індексації пошуковими системами, не скриптового гіперпосилання на сайт Полтава-Інфо - Poltava.Info, для друкованих видань - з формулюванням "за матеріалами сайту Poltava.Info".

Увага! Копіювання інформації із розділів Афіша Полтави, Заклади HoReCa, Здоров'я та краса, Каталог підприємств заборонене у будь-якому вигляді!

Адміністрація сайту Полтава-Інфо не завжди поділяє думку авторів статей і не несе відповідальності за зміст інформації, яка розміщується відвідувачами ресурсу.

© 2004-2024 "Полтава-Інфо" інформаційний сайт
Про нас
|
Розміщення реклами
|
Контакти
|
Зворотній зв'язок