НОВИНИАФІШАКІНОКАТАЛОГ ПІДПРИЄМСТВЗАКЛАДИ HoReCaКРАСА ТА ЗДОРОВ'ЯПОГОДАГОРОСКОП
19 Березня, 06:58
Это архивная запись.

Книжкова виставка "Вернісаж книжкових новинок"

Дата:06 Лют 2017 — 28 Лют 2017
Час:10:00
Місце:Полтавская обласная универсальная научная библиотека им.Котляревского

улица Небесной Сотни (Ленина), 17  на карте Полтавы

тел.: Тел.: (05322) 2-17-83 Тел./факс: 56-99-30

Запрошуємо до відділу документів із економічних та технічних наук ознайомитись з новинками книжкового фонду. Серед нових надходжень варто звернути увагу на такі видання:

Аджемоглу, Дарон. Чому нації занепадають : походження влади, багатства та бідності : пер. з англ. / Д. Аджемоглу, Дж. Робінсон. - К. : Наш Формат, 2016. - 440 с.
Аджемоглу і Робінсон переконані: країни стали найуспішнішими через те, що їхні громадяни повалили владну еліту і створили суспільства, де головною цінністю стали рівні економічні та політичні права кожного. На їхню думку, саме свобода робить світ багатшим.
Книга "Чому нації занепадають" – своєрідний посібник, який допоможе краще зрозуміти причини, що сприяють процвітанню держав та їхньому занепаду.

Ейкен, Джон Вон. Можливо все! : пер. з рос. / Дж. Вон Ейкен. - Х. : Книжковий клуб "Клуб сімейного дозвілля", 2015. - 351 с.
Навчіться максимально використовувати свої таланти, здібності та потенціал! "Можливо все!" допоможе Вам: набути впевненості в собі; віднайти ясність і чіткість у всіх сферах вашого життя; завжди досягати поставлених цілей; підтримувати свою мотивацію навіть у складні та нестабільні часи; приймати рішення, які підуть на користь саме вам; долати проблеми, із якими стикаєтеся знову й знову; отримувати справжнє задоволення від життя та роботи; щодня робити неможливе можливим!
Наповніть життя досягненнями та перемогами, яких прагнете саме Ви!

Кім, В. Чан. Стратегія блакитного океану : як створити безхмарний ринковий простір і позбутися конкуренції / В. Чан Кім, Р. Моборн. - Х. : Книжковий клуб "Клуб сімейного дозвілля", 2016. - 384 с.
"Стратегія блакитного океану" – одна з найцікавіших книг зі стратегічного планування останніх десятиріч.
Викладені в ній ідеї довели свою ефективність не лише в бізнесі, але й у діяльності некомерційних організацій, державному секторі, виконавчій владі та навіть у мистецтві. Це нове й розширене видання доповнено досвідом практичного застосування стратегії, рекомендаціями з перетворення досягнень на постійний процес оновлення та аналізом найпоширеніших пасток, які чекають на шляху до створення комерційно переконливого блакитного океану.
Ця книга, що стала справжньою філософією успіху, пропонує створити нову бізнес-модель за 150 стратегічних кроків, уже пройдених авто гігантом Ford, фітнес-компанією Curves, виробником побутової техніки Philips.

Пікетті, Тома. Капітал у XXI столітті : пер. з англ. / Т. Пікетті. - К. : Наш Формат, 2016. - 694 с.
Кому буде належать світ наприкінці ХХІ століття? Чи правий був Карл Маркс, обіцяючи неминучу загибель капіталізму? Як суспільство і держава повинні реагувати на зростаючу прірву між багатими і бідними? На ці та інші питання французький економіст Тома Пікетті дає вичерпні відповіді у цій книзі.
Книга Пікетті розширює і поглиблює наші знання про такий складний організм, як капітал, що по-своєму росте, розвивається, переживає кризи та депресії, відновлюється і набуває нових форм.

Стоун, Бред. Продається все. Джефф Безос та ера Amazon : пер. з англ. / Б. Стоун. - К. : Наш Формат, 2016. - 400 с.
Книга "Продається все. Джефф Безос та ера Amazon" – не лише історія успіху найбільш інноваційної світової компанії, а й свого роду посібник, інструкція для тих, хто хоче створити свій бізнес.

Форд, Генрі. Моє життя та робота : пер. з англ. / Г. Форд. - 5-е вид. - К. : Наш Формат, 2016. - 342 с.

Автор мотиваційного посібника з філософії та психології великого бізнесу був генієм інженерії, його єдиним університетом стало життя. Генрі Форд – інженер-конструктор автомобілів, засновник корпорації "Форд Мотор", де вперше почав застосування промислового конвеєра, геніальний менеджер, один із найбагатших людей усіх часів. До Вашої уваги – унікальні спостереження і аналіз минулих епох, і, головне, практичний досвід заснування найбільшої в людській історії індустрії.
Сподіваємось, книга зацікавить власників бізнесу, топ-менеджерів, автомобілістів і всіх, кому цікаве життя видатних особистостей.

Форд, Мартін. Пришестя роботів. Техніка і загроза майбутнього безробіття : пер. з англ. / М. Форд. - К. : Наш Формат, 2016. - 400 с.
У книжці футуролога Массачусетського технологічного інституту Мартіна Форда йдеться про штучний інтелект і робототехніку, чиї можливості вже перевершують всяку уяву, руйнують стереотипи і конкурують з людським мозком. Автор скрупульозно досліджує технологічні інновації і моделює недалеке майбутнє, коли машини замінять людей і заживуть своїм життям. Ця книга похитне віру читачів у абсолютну доцільність роботизації і спонукає задуматися над майбутнім людства.

Якщо Вас зацікавили ці книжкові новинки, завітайте до відділу на перегляд книжкової виставки "Вернісаж книжкових новинок", яка діятиме протягом лютого 2017 року.
Сподіваємось, що кожен користувач знайде свою книгу, яка буде корисна в роботі, навчанні, розвитку та дозвіллі.
Хай наші книги стануть вашими надійними помічниками і порадниками!


разместить рекламу
разместить рекламу
разместить рекламу

Використання матеріалів сайту дозволяється за умови обов'язкового вказівки активного, не закритого для індексації пошуковими системами, не скриптового гіперпосилання на сайт Полтава-Інфо - Poltava.Info, для друкованих видань - з формулюванням "за матеріалами сайту Poltava.Info".

Увага! Копіювання інформації із розділів Афіша Полтави, Заклади HoReCa, Здоров'я та краса, Каталог підприємств заборонене у будь-якому вигляді!

Адміністрація сайту Полтава-Інфо не завжди поділяє думку авторів статей і не несе відповідальності за зміст інформації, яка розміщується відвідувачами ресурсу.

© 2004-2024 "Полтава-Інфо" інформаційний сайт
Про нас
|
Розміщення реклами
|
Контакти
|
Зворотній зв'язок