НОВИНИАФІШАКІНОКАТАЛОГ ПІДПРИЄМСТВЗАКЛАДИ HoReCaКРАСА ТА ЗДОРОВ'ЯПОГОДАГОРОСКОП
13 Травня, 13:42
Это архивная запись.

Виставка "Портрет у світлинах Ганни Грибан"

Дата:03 Лист 2016 — 24 Лист 2016
Час:10:00
Місце:Полтавская обласная универсальная научная библиотека им.Котляревского

улица Небесной Сотни (Ленина), 17  на карте Полтавы

тел.: Тел.: (05322) 2-17-83 Тел./факс: 56-99-30

У виразі обличчя запрограмовані закономірності душевних переживань. І тому в мистецтві особливу роль у розкритті внутрішнього світу людини відіграють портретні композиції, в яких обличчя людини має першочергове значення. Можна навести багато прикладів із літературних описів, скульптури, різьблення, портретного живопису та графіки, світлин. Виставка останніх відкрилась у відділі мистецтв 3 листопада. Їх автор — засновник та директор видавництва "Дивосвіт", володар грамоти обласної Ради за "вагомий особистий внесок у збереження, розвиток і популяризацію украаїнської книги та активну громадську позицію", лауреат літературно-мистецьких премій імені Панаса Мирного та Володимира Короленка, професійна художниця Ганна Грибан.

Фотосправа — це її хобі, що має вже великий стаж. Творчий потенціал у цій справі більш потужно розкрився з поширенням фотографування за допомогою цифрових фотокамер, переваги й недоліки яких були зазначені нею під час виступу. Накопичилось стільки світлин, що можна робити тематичні виставки у великих залах. Нинішня вміщує 53 портретні роботи, що зосереджені на людині, на виявленні її індивідуальності. Є серед них і портретні композиції із зображенням всієї фігури людини, парні та групові портрети. Оцінюючи їх художність, користувачі впізнавали на них відомих у нашому місті творчих людей, освітян, науковців, громадських діячів. Серед відзнятих є і рідні, друзі, приятелі, замовники.

Людина з багатою біографією фотографувала і просто цікавих людей, що зустрічались на її життєвому шляху. Камера Ганни Грибан зафіксувала людей таким чином, що про них можна дуже багато сказати, навіть не знаючи їх. Фотовиставка діятиме до 24 листопада поточного року. Завітайте у відділ мистецтв, щоб познайомитись з нею. Герої світлин — життелюби, і їх настрій передається споглядачам.
Куратор заходу — Галина Вікторова, завідувач відділу мистецтв.



разместить рекламу
разместить рекламу
разместить рекламу

Використання матеріалів сайту дозволяється за умови обов'язкового вказівки активного, не закритого для індексації пошуковими системами, не скриптового гіперпосилання на сайт Полтава-Інфо - Poltava.Info, для друкованих видань - з формулюванням "за матеріалами сайту Poltava.Info".

Увага! Копіювання інформації із розділів Афіша Полтави, Заклади HoReCa, Здоров'я та краса, Каталог підприємств заборонене у будь-якому вигляді!

Адміністрація сайту Полтава-Інфо не завжди поділяє думку авторів статей і не несе відповідальності за зміст інформації, яка розміщується відвідувачами ресурсу.

© 2004-2024 "Полтава-Інфо" інформаційний сайт
Про нас
|
Розміщення реклами
|
Контакти
|
Зворотній зв'язок