НОВИНИАФІШАКІНОКАТАЛОГ ПІДПРИЄМСТВЗАКЛАДИ HoReCaКРАСА ТА ЗДОРОВ'ЯПОГОДАГОРОСКОП
17 Травня, 07:42
Это архивная запись.

Книжкова виставка "UNESKO – 70 років"

Дата:17 Жов 2016 — 31 Жов 2016
Час:10:00
Місце:Полтавская обласная универсальная научная библиотека им.Котляревского

улица Небесной Сотни (Ленина), 17  на карте Полтавы

тел.: Тел.: (05322) 2-17-83 Тел./факс: 56-99-30

17 жовтня 2016 року у відділі обслуговування користувачів відкрилась книжкова виставка "UNESKO – 70 років".

Належне місце на шляху сприяння розвитку сучасних міжнародних відносин посідає Організація Об’єднаних Націй з питань освіти, науки і культури – скорочено ЮНЕСКО (англ. United Nations Educational, Scientific and Cultural Organization, UNESCO).

ЮНЕСКО – міжнародна організація, спеціалізована установа Організації Об'єднаних Націй, яка при співпраці своїх членів-держав у галузі освіти, науки, культури сприяє ліквідації неписьменності, підготовці національних кадрів, розвитку національної культури, охороні пам'яток культури тощо.

Документи, представлені на виставці, розповідають про одну з найбільших спеціалізованих установ ООН, яка за час свого існування немало зробила для того, щоб допомогти, в міру своєї компетентності, зміцненню миру, розвитку дружніх відносин між державами-членами. Борючись за зміцнення загального миру, за вирішення проблеми роззброєння ЮНЕСКО сприяє створенню кращих політичних умов для виконання ряду власних фундаментальних програм в галузі освіти, науки, культури, інформації.

Виставка містить 4 розділи:
1. ЮНЕСКО і актуальні проблеми сучасності.
2. Роль ЮНЕСКО у розвитку інформаційного суспільства.
3. Співробітництво України з ЮНЕСКО.
4. Перспективи розвитку вищої освіти.

Виставка розрахована на широке коло користувачів бібліотеки.


разместить рекламу
разместить рекламу
разместить рекламу

Використання матеріалів сайту дозволяється за умови обов'язкового вказівки активного, не закритого для індексації пошуковими системами, не скриптового гіперпосилання на сайт Полтава-Інфо - Poltava.Info, для друкованих видань - з формулюванням "за матеріалами сайту Poltava.Info".

Увага! Копіювання інформації із розділів Афіша Полтави, Заклади HoReCa, Здоров'я та краса, Каталог підприємств заборонене у будь-якому вигляді!

Адміністрація сайту Полтава-Інфо не завжди поділяє думку авторів статей і не несе відповідальності за зміст інформації, яка розміщується відвідувачами ресурсу.

© 2004-2024 "Полтава-Інфо" інформаційний сайт
Про нас
|
Розміщення реклами
|
Контакти
|
Зворотній зв'язок