НОВИНИАФІШАКІНОКАТАЛОГ ПІДПРИЄМСТВЗАКЛАДИ HoReCaКРАСА ТА ЗДОРОВ'ЯПОГОДАГОРОСКОП
17 Травня, 09:52
Это архивная запись.

Книжкова виставка «Велика людина скромної вдачі»

Дата:07 Жов 2016 — 24 Жов 2016
Час:11:00
Місце:Полтавская обласная универсальная научная библиотека им.Котляревского

улица Небесной Сотни (Ленина), 17  на карте Полтавы

тел.: Тел.: (05322) 2-17-83 Тел./факс: 56-99-30

Не часто в історії різних народів появляються індивідуальності різноманітних талантів в одній і тій же особі, які були б так щедро обдаровані, як Іван Багряний (справжнє прізвище Лозов’ягін). У жовтні 2016 року минає 110 років від дня народження визначного українського письменника, публіциста, політичного діяча, засновника Української Революційно-демократичної партії (УРДП) та газети "Українські вісті". Тому сектор "Канадсько-український бібліотечний центр" відділу обслуговування користувачів презетує книжкову виставку "Велика людина скромної вдачі" (до 110-річчя від дня народження І. П. Багряного (1906 -1963).


Замовчуваний в Україні всі повоєнні роки, в незалежній Україні І. Багряний та його літературна спадщина становлять надзвичайний інтерес. За творами письменника знімаються фільми, з’являються дослідження його творчості.

Сьогодні Іван Багряний вже відома постать для читача в Україні.
Виставку підготували І. О. Здор, Н. О. Свириденко.


разместить рекламу
разместить рекламу
разместить рекламу

Використання матеріалів сайту дозволяється за умови обов'язкового вказівки активного, не закритого для індексації пошуковими системами, не скриптового гіперпосилання на сайт Полтава-Інфо - Poltava.Info, для друкованих видань - з формулюванням "за матеріалами сайту Poltava.Info".

Увага! Копіювання інформації із розділів Афіша Полтави, Заклади HoReCa, Здоров'я та краса, Каталог підприємств заборонене у будь-якому вигляді!

Адміністрація сайту Полтава-Інфо не завжди поділяє думку авторів статей і не несе відповідальності за зміст інформації, яка розміщується відвідувачами ресурсу.

© 2004-2024 "Полтава-Інфо" інформаційний сайт
Про нас
|
Розміщення реклами
|
Контакти
|
Зворотній зв'язок