НОВИНИАФІШАКІНОКАТАЛОГ ПІДПРИЄМСТВЗАКЛАДИ HoReCaКРАСА ТА ЗДОРОВ'ЯПОГОДАГОРОСКОП
20 Травня, 00:42
Это архивная запись.

Виставка художниці Марії Сущук "Ми - наші планети"

Дата:01 Жов 2016 — 15 Жов 2016
Час:18:00
Марія Сущук — полтавська художниця. Дівчина почала займатися живописом у 2012 році. В своїй творчості художниця, як основу, використовує геометричні фігури: трикутники, квадрати, прямокутники, тощо.

- Мій живопис абсолютно випадковий, відсутній страх зіпсувати полотно чи даремно витратити фарби. Мені подобається малювати, цим і займаюсь. — так сама художниця розповідає про свою творчість.

Виставка "Ми — наші планети" — це поєднання образотворчого мистецтва з відео інсталяціями, музикою і скульптурою. Полтавці зможуть побачити вже знайомі планети

Сонячної системи в новому цікавому ракурсі. Всі роботи виконані олією на полотні. Розповідаючи про тематику виставки, Марія Сущук зазначає:
- Глибина настільки недосяжна для людського розуму, що іноді так і хочеться пірнути в його таємничу безодню з головою. Мене завжди вражала Сонячна система з її суворими законами. Кожна планета унікальна, далека та невідома, ось вона — краса неосяжного та таємничого.

Крім самої виставки на гостей заходу очікує фуршет та "космічний музичний сет" від київських DJ Богдана Конакова, Микити Сульженко та Артема Ільїна.

Виставка Марії Сущук "Ми — наші планети" триватиме в кафе "Цех" до 15 жовтня.

Вхід на захід вільний. 


разместить рекламу
разместить рекламу
разместить рекламу

Використання матеріалів сайту дозволяється за умови обов'язкового вказівки активного, не закритого для індексації пошуковими системами, не скриптового гіперпосилання на сайт Полтава-Інфо - Poltava.Info, для друкованих видань - з формулюванням "за матеріалами сайту Poltava.Info".

Увага! Копіювання інформації із розділів Афіша Полтави, Заклади HoReCa, Здоров'я та краса, Каталог підприємств заборонене у будь-якому вигляді!

Адміністрація сайту Полтава-Інфо не завжди поділяє думку авторів статей і не несе відповідальності за зміст інформації, яка розміщується відвідувачами ресурсу.

© 2004-2024 "Полтава-Інфо" інформаційний сайт
Про нас
|
Розміщення реклами
|
Контакти
|
Зворотній зв'язок