НОВИНИАФІШАКІНОКАТАЛОГ ПІДПРИЄМСТВЗАКЛАДИ HoReCaКРАСА ТА ЗДОРОВ'ЯПОГОДАГОРОСКОП
21 Травня, 08:30
Это архивная запись.

Виставка-експозиція "Мій чарівний світ бісеру"

Дата:23 Вер 2016 — 07 Жов 2016
Час:10:00
Місце:Полтавская обласная универсальная научная библиотека им.Котляревского

улица Небесной Сотни (Ленина), 17  на карте Полтавы

тел.: Тел.: (05322) 2-17-83 Тел./факс: 56-99-30

Напередодні Всеукраїнського дня бібліотек запрошуємо до відділу документів із економічних та технічних наук ознайомитися з виставкою-експозицією "Мій чарівний світ бісеру".
Автор творчих робіт – Людмила Заливча, завідувач бібліотеки-філії № 7 Полтавської міської централізованої бібліотечної системи.

"Мавка", "Фея", "Божоле", "Шардоне", "Дріада", "Снігова королева", "Аквамарин", "Лілія" – всі її роботи яскраві, колоритні та неповторні. Кожна картина – це витвір мистецтва, бо виконана з душею і художнім смаком. Таким чином вона виражає свій внутрішній світ, своє відношення до людей, для яких творить. І це дійсно захоплює.
Щоб створити таку красу потрібно мати неабияку витримку, терпіння і фантазію. Її запалу та енергії може позаздрити не одна творча особистість.

Тож бажаємо пані Людмилі і надалі творити дива, які нікого не залишають байдужими!
Сподіваємося, що ця виставка надасть користувачам прекрасну можливість творчого відпочинку та духовного збагачення. Адже сучасна бібліотека це не тільки книга і комп’ютер, а й майданчик для спілкування, обміну творчими ідеями та можливістю для самовираження.


разместить рекламу
разместить рекламу
разместить рекламу

Використання матеріалів сайту дозволяється за умови обов'язкового вказівки активного, не закритого для індексації пошуковими системами, не скриптового гіперпосилання на сайт Полтава-Інфо - Poltava.Info, для друкованих видань - з формулюванням "за матеріалами сайту Poltava.Info".

Увага! Копіювання інформації із розділів Афіша Полтави, Заклади HoReCa, Здоров'я та краса, Каталог підприємств заборонене у будь-якому вигляді!

Адміністрація сайту Полтава-Інфо не завжди поділяє думку авторів статей і не несе відповідальності за зміст інформації, яка розміщується відвідувачами ресурсу.

© 2004-2024 "Полтава-Інфо" інформаційний сайт
Про нас
|
Розміщення реклами
|
Контакти
|
Зворотній зв'язок