НОВИНИАФІШАКІНОКАТАЛОГ ПІДПРИЄМСТВЗАКЛАДИ HoReCaКРАСА ТА ЗДОРОВ'ЯПОГОДАГОРОСКОП
17 Травня, 03:51
Это архивная запись.

Виставка живопису "В пошуках рівноваги"

Дата:21 Вер 2016 — 07 Жов 2016
Час:17:00
Місце:Галерея искусств

улица Европейская (Фрунзе), 5  на карте Полтавы

тел.: (0532) 56-35-40, (0532) 56-07-31

21 вересня відкрилася виставка живописних робіт художників Володимира Колесникова-молодшого та Марина Розуванової. Володимир Колесников народився в Полтаві в родині художників. Його батьком був народний художник України В.Г. Колесников (1951-2014).

В.В. Колесников навчався у Харківському художньому училищі, у Львівській академії мистецтв, у Національній академії образотворчого мистецтва і архітектури (м. Київ). З 2009 року працює на посаді доцента кафедри малюнка та живопису Київського національного університету технологій та дизайну. Член Національної спілки художників України.

Виставкову діяльність розпочав у студентські роки. З 2004 року постійний учасник Всеукраїнських художніх виставок НСХУ та міжнародних пленерів.

Марина Розуванова народилася в м. Дніпро. Закінчила Дніпропетровське державне художнє училище, Львівську академію мистецтв, відділення батику. Викладала малюнок та живопис у Київському національному університеті технологій та дизайну. Працює в галузі декоративного мистецтва, знаходячи власні оригінальні рішення в техніці гарячого та холодного батику, розпису по шовку, у символічних композиціях у галузі станкового живопису. Учасниця багатьох українських та закордонних виставкових проектів.


разместить рекламу
разместить рекламу
разместить рекламу

Використання матеріалів сайту дозволяється за умови обов'язкового вказівки активного, не закритого для індексації пошуковими системами, не скриптового гіперпосилання на сайт Полтава-Інфо - Poltava.Info, для друкованих видань - з формулюванням "за матеріалами сайту Poltava.Info".

Увага! Копіювання інформації із розділів Афіша Полтави, Заклади HoReCa, Здоров'я та краса, Каталог підприємств заборонене у будь-якому вигляді!

Адміністрація сайту Полтава-Інфо не завжди поділяє думку авторів статей і не несе відповідальності за зміст інформації, яка розміщується відвідувачами ресурсу.

© 2004-2024 "Полтава-Інфо" інформаційний сайт
Про нас
|
Розміщення реклами
|
Контакти
|
Зворотній зв'язок