НОВИНИАФІШАКІНОКАТАЛОГ ПІДПРИЄМСТВЗАКЛАДИ HoReCaКРАСА ТА ЗДОРОВ'ЯПОГОДАГОРОСКОП
28 Березня, 10:16
Это архивная запись.

Книжкова виставка «Регіональна економіка – науковий напрям в економічній науці»

Дата:08 Вер 2016 — 30 Вер 2016
Час:10:00
Місце:Полтавская обласная универсальная научная библиотека им.Котляревского

улица Небесной Сотни (Ленина), 17  на карте Полтавы

тел.: Тел.: (05322) 2-17-83 Тел./факс: 56-99-30

В умовах розвитку ринкових відносин для наукового обґрунтування радикальних економічних реформ особливого значення набуває регіональна економіка.
Вона є новою галуззю в складі економічних наук, яка вивчає економіку регіонів, закономірності економічного розвитку і функціонування суб’єктів господарювання на конкретній території.
Розвиток науки регіональної економіки, її становлення в Україні відбулися під керівництвом академіка В. Вернадського. У центрі уваги вчених були проблеми впливу природних умов і ресурсів на економічний розвиток, обґрунтування доцільності залучення нових ресурсів у господарський обіг, проблеми спеціалізації і комплексного розвитку території, економічного районування.
Сучасні науковці працюють над вдосконаленням методологічних основ регіоналізації економіки і розміщення продуктивних сил, спираючись на досягнення попередніх поколінь науковців-дослідників.
Регіональна економіка має розвиватися динамічно, постійно збагачуватись новими ідеями і концепціями, методологічними і методичними розробками, рекомендаціями практичного спрямування.
Про них Ви дізнаєтесь з документів, представлених на книжковій виставці «Регіональна економіка – науковий напрям в економічній науці» з циклу «Вивчаємо економічні науки».
Запрошуємо переглянути монографії, навчальні посібники, періодичні видання, в яких висвітлено сучасні підходи і проблеми вивчення регіональної економіки, розкриті основні закони, закономірності та принципи цієї галузі знань, проаналізовані фактори розвитку регіональної економіки і методи її дослідження, відображено сучасний стан, проблеми розвитку та розміщення продуктивних сил України, загальні і регіональні особливості їх територіальної організації.
Сподіваємось, виставка зацікавить студентів, спеціалістів, аспірантів, викладачів економічних спеціальностей вищих навчальних закладів та керівників підприємств і організацій, які зацікавлені в поглибленні знань з економічного розвитку регіонів.
Виставка діятиме до 30 вересня 2016 року.


разместить рекламу
разместить рекламу
разместить рекламу

Використання матеріалів сайту дозволяється за умови обов'язкового вказівки активного, не закритого для індексації пошуковими системами, не скриптового гіперпосилання на сайт Полтава-Інфо - Poltava.Info, для друкованих видань - з формулюванням "за матеріалами сайту Poltava.Info".

Увага! Копіювання інформації із розділів Афіша Полтави, Заклади HoReCa, Здоров'я та краса, Каталог підприємств заборонене у будь-якому вигляді!

Адміністрація сайту Полтава-Інфо не завжди поділяє думку авторів статей і не несе відповідальності за зміст інформації, яка розміщується відвідувачами ресурсу.

© 2004-2024 "Полтава-Інфо" інформаційний сайт
Про нас
|
Розміщення реклами
|
Контакти
|
Зворотній зв'язок