НОВИНИАФІШАКІНОКАТАЛОГ ПІДПРИЄМСТВЗАКЛАДИ HoReCaКРАСА ТА ЗДОРОВ'ЯПОГОДАГОРОСКОП
17 Травня, 07:52
Это архивная запись.

Проект-Експозиція “Торкаючись, бачу: великі українці”.

Дата:01 Лип 2016 — 31 Лип 2016
Час:13:00
Місце:Галерея искусств

улица Европейская (Фрунзе), 5  на карте Полтавы

тел.: (0532) 56-35-40, (0532) 56-07-31

1 липня 2016р. о 13.00 год. у Полтавській галереї мистецтв імені Миколи Ярошенка відкривається експозиція “Торкаючись, бачу: великі українці”. Це експериментальний проект із 12 погруддь найвідоміших українців, створений насамперед для людей із вадами зору.

Люди з обмеженими можливостями зможуть на дотик пізнати видатних особистостей, серед яких Леся Українка, Олександр Довженко, Георгій Гонгадзе, Сергій Нігоян ті інші. Скульптурні образи доповнені біографічними описами шрифтом Брайля та аудіо записами, начитаними вітчизняними артистами. Організатори стверджують: “Торкаючись, бачу: великі українці” – це унікальний проект, який руйнує стереотип про те, що візуальне мистецтво доступне лише тим, хто бачить.


разместить рекламу
разместить рекламу
разместить рекламу

Використання матеріалів сайту дозволяється за умови обов'язкового вказівки активного, не закритого для індексації пошуковими системами, не скриптового гіперпосилання на сайт Полтава-Інфо - Poltava.Info, для друкованих видань - з формулюванням "за матеріалами сайту Poltava.Info".

Увага! Копіювання інформації із розділів Афіша Полтави, Заклади HoReCa, Здоров'я та краса, Каталог підприємств заборонене у будь-якому вигляді!

Адміністрація сайту Полтава-Інфо не завжди поділяє думку авторів статей і не несе відповідальності за зміст інформації, яка розміщується відвідувачами ресурсу.

© 2004-2024 "Полтава-Інфо" інформаційний сайт
Про нас
|
Розміщення реклами
|
Контакти
|
Зворотній зв'язок