НОВИНИАФІШАКІНОКАТАЛОГ ПІДПРИЄМСТВЗАКЛАДИ HoReCaКРАСА ТА ЗДОРОВ'ЯПОГОДАГОРОСКОП
12 Травня, 17:27
Это архивная запись.

Книжкова виставка «Подвиг не має забуття»

Дата:09 Тра 2016 — 22 Тра 2016
Час:10:00
Місце:Полтавський коледж харчових технологій НУХТ; вулиця Пушкіна, 56
У читальному залі коледжу експонується книжкова виставка «Подвиг не має забуття», присвячена 71-тій річниці Перемоги у Другій світовій війні 1939 - 1945 років.
Біда не оминула жодної нашої родини - у кожній хтось із близьких загинув на фронтах, згорів у пекельних печах концтаборів, був страчений у великих і малих «бабиних ярах».
Громадяни світу й досі в неоплатному боргу перед тими мужніми людьми, яким судилося здобути Перемогу, і тими, що загинули героїчною смертю на шляху до неї. Якщо б ми вшанували хвилиною мовчання кожного полеглого, тоді людство завмерло б на цілий рік.
Запрошуємо ознайомитися з матеріалами виставки – історичними та художніми творами про війну.




разместить рекламу
разместить рекламу
разместить рекламу

Використання матеріалів сайту дозволяється за умови обов'язкового вказівки активного, не закритого для індексації пошуковими системами, не скриптового гіперпосилання на сайт Полтава-Інфо - Poltava.Info, для друкованих видань - з формулюванням "за матеріалами сайту Poltava.Info".

Увага! Копіювання інформації із розділів Афіша Полтави, Заклади HoReCa, Здоров'я та краса, Каталог підприємств заборонене у будь-якому вигляді!

Адміністрація сайту Полтава-Інфо не завжди поділяє думку авторів статей і не несе відповідальності за зміст інформації, яка розміщується відвідувачами ресурсу.

© 2004-2024 "Полтава-Інфо" інформаційний сайт
Про нас
|
Розміщення реклами
|
Контакти
|
Зворотній зв'язок