НОВИНИАФІШАКІНОКАТАЛОГ ПІДПРИЄМСТВЗАКЛАДИ HoReCaКРАСА ТА ЗДОРОВ'ЯПОГОДАГОРОСКОП
13 Травня, 21:40
Это архивная запись.

Виставка фотографіки Ельвіри Страшко

Дата:29 Кві 2016 — 19 Тра 2016
Час:12:00
Місце:Сто Доріг, пивниця

улица Пилипа Орлика (Парижской Коммуны), 18  на карте Полтавы

тел.: (05322) 7-46-38

Виставка фотографіки Ельвіри Страшко (Дутової) у Мистецькій крамниці "Сто доріг"! Щиро запрошуємо! Роботи чудові, як завжди!
Виставка працюватиме по 19 травня.
Ельвіра Геннадіївна Страшко закінчила архітектурний факультет Полтавського інженерно-будівельного інституту в 1996 році. З 2003 року викладає в ПНТУ ім.Кондратюка.
Графічні роботи виконані у змішаній техніці: малюнок гелевою ручкою на ватмані формату А-5 фотографується і робота з кольором потім відбувається за допомогою графічного редактора.
На виставці представлені роботи з серпня 2014 року по травень 2016 року.

Вхід вільний!


разместить рекламу
разместить рекламу
разместить рекламу

Використання матеріалів сайту дозволяється за умови обов'язкового вказівки активного, не закритого для індексації пошуковими системами, не скриптового гіперпосилання на сайт Полтава-Інфо - Poltava.Info, для друкованих видань - з формулюванням "за матеріалами сайту Poltava.Info".

Увага! Копіювання інформації із розділів Афіша Полтави, Заклади HoReCa, Здоров'я та краса, Каталог підприємств заборонене у будь-якому вигляді!

Адміністрація сайту Полтава-Інфо не завжди поділяє думку авторів статей і не несе відповідальності за зміст інформації, яка розміщується відвідувачами ресурсу.

© 2004-2024 "Полтава-Інфо" інформаційний сайт
Про нас
|
Розміщення реклами
|
Контакти
|
Зворотній зв'язок