НОВИНИАФІШАКІНОКАТАЛОГ ПІДПРИЄМСТВЗАКЛАДИ HoReCaКРАСА ТА ЗДОРОВ'ЯПОГОДАГОРОСКОП
12 Травня, 21:40
Это архивная запись.

Виставка-презентація «Вернісаж книжкових новинок»

Дата:03 Лют 2016 — 30 Гру 2016
Час:10:00
Місце:Полтавская обласная универсальная научная библиотека им.Котляревского

улица Небесной Сотни (Ленина), 17  на карте Полтавы

тел.: Тел.: (05322) 2-17-83 Тел./факс: 56-99-30

Для широкого читацького загалу у відділі обслуговування користувачів відкрилася виставка-презентація «Вернісаж книжкових новинок», яка буде діяти впродовж року і представлятиме нові книги, які надходитимуть до відділу.
Нова партія книг, якими фонд відділу поповнився 1 лютого, невелика за кількістю (18 екземплярів), проте за тематикою досить різноманітна й цікава. На деякі видання хотілося б звернути особливу увагу користувачів:
1. Ковтун А. Вода й вогонь в українських легендах та віруваннях: літературно-художнє видання. – К.: Успіх і кар’єра, 2015. – 144 с.
Це збірка тематичних українських легенд та давніх вірувань про найважливіші речі в житті людини – воду та вогонь. Автор поринає разом з читачем у чарівний світ обрядів та звичаїв, пісень, танців, колядок, приказок, прислів’їв, загадок, прикмет, пов’язаних з цими двома стихіями.
2. Гирич І.Б. Київ: люди і будинки. – К.: Либідь, 2015. – 432 с.
Вигадлива мандрівка нашою столицею репрезентує калейдоскоп визначних осіб і прикметних під історико-мистецьким оглядом будівель. Акцентовано на внескові у формування українського обличчя Києва тих постатей, хто боронив самобутнє місто від великодержавної культурної експансії. Завдяки висвітленню історичної взаємодії спільноти («люди») і урбанізованого простору («будинки») видатні імена вписано в неповторний київський ландшафт, що унаочнено безліччю оригінальних світлин.
3. Преварська М.І. Українські поети: Довідник. – К.: Велес, 2015. – 288 с.
Довідник подає біографічні дані, огляди творчості, перелік основних творів та додаткову літературу про українських поетів-класиків, а також про сучасних українських поетів. Для полегшення орієнтації у літературних процесах та поетичній творчості у довіднику вміщено статті про початок віршової літератури в Україні, усну народну творчість, теорію віршування.
4. Хорхе Анхель Ліврага. Плисти проти течії: філософські роздуми – К.: Новий Акрополь, 2015. – 298 с.
Ця книга є збіркою філософських есеїв, статей та лекцій Хорхе Анхеля Лівраги, засновника та першого керівника Міжнародної культурної організації «Новий Акрополь». Роздуми автора про людину, філософію, майбутнє, героїчне дають змогу читачеві замислитися про сенс життя, мудрість, моральні чесноти, походження людини, Всесвіт і його закони. Прочитавши книгу, читач може сподіватися отримати відповіді на такі питання:
• що відбудеться, якщо опинитися у ТЕЧІЇ?
• що змінюється, коли ми ПЛИВЕМО, а не розслаблено плинемо в течії?
• навіщо потрібно докладати ЗУСИЛЬ і повертати ПРОТИ течії?
• яким чином пов’язуються філософія і героїзм?

Приходьте! Знайомтеся з книгами й читайте їх! І ви неодмінно отримаєте задоволення від того!


разместить рекламу
разместить рекламу
разместить рекламу

Використання матеріалів сайту дозволяється за умови обов'язкового вказівки активного, не закритого для індексації пошуковими системами, не скриптового гіперпосилання на сайт Полтава-Інфо - Poltava.Info, для друкованих видань - з формулюванням "за матеріалами сайту Poltava.Info".

Увага! Копіювання інформації із розділів Афіша Полтави, Заклади HoReCa, Здоров'я та краса, Каталог підприємств заборонене у будь-якому вигляді!

Адміністрація сайту Полтава-Інфо не завжди поділяє думку авторів статей і не несе відповідальності за зміст інформації, яка розміщується відвідувачами ресурсу.

© 2004-2024 "Полтава-Інфо" інформаційний сайт
Про нас
|
Розміщення реклами
|
Контакти
|
Зворотній зв'язок