НОВИНИАФІШАКІНОКАТАЛОГ ПІДПРИЄМСТВЗАКЛАДИ HoReCaКРАСА ТА ЗДОРОВ'ЯПОГОДАГОРОСКОП
22 Вересня, 10:33
Это архивная запись.

Книжкова виставка «Художнє слово кінця ХХ – початку ХХI століття»

Дата:01 Лют 2016 — 29 Лют 2016
Час:10:00
Місце:Полтавская обласная универсальная научная библиотека им.Котляревского

улица Небесной Сотни (Ленина), 17  на карте Полтавы

тел.: Тел.: (05322) 2-17-83 Тел./факс: 56-99-30

У відділі обслуговування користувачів експонується постійно діюча книжкова виставка одного жанру «Художнє слово кінця ХХ – початку ХХI століття». Нагадаємо, літературний жанр (фр. genre – рід, вид) – це тип літературного твору, один із головних елементів систематизації літературного матеріалу, класифікує літературні твори за типами їх поетичної структури.
Протягом січня користувачі знайомилися з казками, міфами, легендами. У лютому ми представляємо книги іншого жанру, а саме – жанру художньої біографії.
Художня біографія – це специфічне міжродове жанрове утворення. Однією з найважливіших її жанрових рис є творче змалювання життєвого шляху конкретної історичної особи, реалізоване на основі справжніх документів і подій свого часу з глибоким зануренням письменника в її духовність і внутрішній світ, соціальну та психологічну природу історичних діянь.
Реалізується художня біографія в найрізноманітніших жанрах: від оповідання до роману. То й представлені цього місяця книги теж різні, але об’єднує їх одне: творчий підхід авторів до документально-біографічної оповіді здійснюється в органічній єдності принципів наукового дослідження й художнього домислу, виходячи з об’єктивної логіки досліджених фактів і подій біографії героя.
Ознайомтесь з виставкою – і Ви переконаєтесь, що книги, представлені на ній, варті уваги!




разместить рекламу
разместить рекламу
разместить рекламу

Використання матеріалів сайту дозволяється за умови обов'язкового вказівки активного, не закритого для індексації пошуковими системами, не скриптового гіперпосилання на сайт Полтава-Інфо - Poltava.Info, для друкованих видань - з формулюванням "за матеріалами сайту Poltava.Info".

Увага! Копіювання інформації із розділів Афіша Полтави, Заклади HoReCa, Здоров'я та краса, Каталог підприємств заборонене у будь-якому вигляді!

Адміністрація сайту Полтава-Інфо не завжди поділяє думку авторів статей і не несе відповідальності за зміст інформації, яка розміщується відвідувачами ресурсу.

© 2004-2024 "Полтава-Інфо" інформаційний сайт
Про нас
|
Розміщення реклами
|
Контакти
|
Зворотній зв'язок