НОВИНИАФІШАКІНОКАТАЛОГ ПІДПРИЄМСТВЗАКЛАДИ HoReCaКРАСА ТА ЗДОРОВ'ЯПОГОДАГОРОСКОП
19 Травня, 23:56
Это архивная запись.

Православна іконописна виставка «Краса Безмежного»

Дата:22 Січ 2016 — 08 Лют 2016
Час:10:00
Місце:Галерея искусств

улица Европейская (Фрунзе), 5  на карте Полтавы

тел.: (0532) 56-35-40, (0532) 56-07-31

Виставка присвячена 10-річчю іконописного факультету Полтавської Місіонерської Духовної Семінарії Української Православної Церкви. На ній представлені роботи студентів з шрифтознавства та основ монументального сакрального живопису. Особливої уваги заслуговують виконані в різних техніках репліки відомих середньовічних фресок та стінопису провідних сучасних ізографів.

«Роботи студентів покликані показати, наскільки молоді іконописці засвоїли як «мову» давньої ікони, так і сьогоднішні тенденції до створення образу нашого часу,» - говорить Владика Филип, ректор Полтавської Місіонерської Духовної Семінарії . Порівняно за невеликий проміжок часу свій творчий доробок іконописне відділення неодноразово представляло на різноманітних виставках, за що нагороджене почесними церковними грамотами та отримало схвальні відгуки відвідувачів. Підготовка іконописця передбачає не тільки художні, але й богословські, мистецтвознавчі, історичні та інші дисципліни.

Важко характеризувати надзвичайно цікаві сюжети , покладені в основу всіх творчих робіт. До них є відповідні тут же на виставці аннотації.

Організували виставку у Полтаві:
-Управління Полтавської єпархії Української Православної Церкви,
-Управління культури Виконавчого комітету Полтавської Міської Ради,
-Синодальний відділ релігійної освіти, катехизації і місіонерства Української Православної Церкви,
-Полтавський художній музей (галерея мистецтв) ім.Миколи Ярошенка,
-Полтавська Місіонерська Духовна Семінарія,
-Української Православної Церкви.



разместить рекламу
разместить рекламу
разместить рекламу

Використання матеріалів сайту дозволяється за умови обов'язкового вказівки активного, не закритого для індексації пошуковими системами, не скриптового гіперпосилання на сайт Полтава-Інфо - Poltava.Info, для друкованих видань - з формулюванням "за матеріалами сайту Poltava.Info".

Увага! Копіювання інформації із розділів Афіша Полтави, Заклади HoReCa, Здоров'я та краса, Каталог підприємств заборонене у будь-якому вигляді!

Адміністрація сайту Полтава-Інфо не завжди поділяє думку авторів статей і не несе відповідальності за зміст інформації, яка розміщується відвідувачами ресурсу.

© 2004-2024 "Полтава-Інфо" інформаційний сайт
Про нас
|
Розміщення реклами
|
Контакти
|
Зворотній зв'язок