НОВИНИАФІШАКІНОКАТАЛОГ ПІДПРИЄМСТВЗАКЛАДИ HoReCaКРАСА ТА ЗДОРОВ'ЯПОГОДАГОРОСКОП
19 Травня, 20:49
Это архивная запись.

Виставка «Creation Harmony Love» (Творіння Гармонія Любов)

Дата:29 Січ 2016 — 21 Лют 2016
Час:17:00
Місце:JUMP галерея современного искусства

улица Монастырская, 3  на карте Полтавы

тел.: +38 (067) 50-10-600

29 січня о 17.00 галерея сучасного мистецтва JUMP представляє проект «Creation Harmony Love» (Творіння Гармонія Любов) української художниці Жанни Олійник-Макій.

Цей проект можна порівняти зі станом медитації, він увесь пронизаний символізмом, де занурившись у стан повного спокою глядачу розгортається процес постійного Творіння: творіння кольору, світла, фактур, музики і... тиші. У цьому проекті говорять не тільки самі картини, але й простір...наче «читаєш між рядків», щоб краще розуміти деталі і нюанси побаченого. Синій колір потребує зосередженості та деякої готовності до медитації. Дух, Душа – ось основні поняття, що виражають сутність кольору.

Проект спрямований виразити візуальне втілення прагнення людини до спокою і єдності, єдності всього сущого у красі буття.

«Тиша – це стан, властивий красі, як спокій, що властивий сплячому морю» (Шеллінг). Почуй у своєму серці тишу та спокій і тобі відкриється надзвичайна музика, музика, що народжена тишею...

Про автора
Найголовнішого не побачити очима..........добре бачить лише серце... Ці слова Антуана де Сент Екзюпері дуже співзвучні з творчістю Жанни Олійник-Макій. Її твори народжуються легко і невимушено, і майже неможливо передбачити, у якій техніці виникне наступний. Насамперед це - вільна графіка, іноді - живопис, часом – текстиль, чи навіть...інсталяція! Ідея гармонізації простору, що знайшла відображення у назві проекту властива усій творчості художниці.

Народилась у Полтаві в сім’ї архітекторів Юрія та Світлани Олійник. Навчалась у Національному ліцеї №1 ім.І.П.Котляревського, м.Полтава, образотворче відділення, та у ПНТУ ім.Ю.Кондратюка, архітектурний факультет, спеціальність - художня кераміка. Живе та працює в Києві.
З 2002р. - член НСХУ. Учасник 26 Всеукраїнських виставок графіки та текстилю, 14 персональних проектів, участь у міжнародних фестивалях FINEART UKRAINE (2010, 2011) та інших виставках на Україні та за її межами, а також спільні проекти із Національним ансамблем солістів ’’Київська Камерата’’та Національним камерним ансамблем ‘’Київські солісти’’.

Роботи художниці зберігаються в музеї Декоративного мистецтва (Києво-Печерська Лавра), Полтавському художньому музеї (галерея мистецтв), залі Спілки композиторів України (м. Київ), приватних колекціях.


Для довідок: 067 50 10 600
Графік роботи: вівторок - неділя; з 11:00 до 18:00

Вхід вільний.


разместить рекламу
разместить рекламу
разместить рекламу

Використання матеріалів сайту дозволяється за умови обов'язкового вказівки активного, не закритого для індексації пошуковими системами, не скриптового гіперпосилання на сайт Полтава-Інфо - Poltava.Info, для друкованих видань - з формулюванням "за матеріалами сайту Poltava.Info".

Увага! Копіювання інформації із розділів Афіша Полтави, Заклади HoReCa, Здоров'я та краса, Каталог підприємств заборонене у будь-якому вигляді!

Адміністрація сайту Полтава-Інфо не завжди поділяє думку авторів статей і не несе відповідальності за зміст інформації, яка розміщується відвідувачами ресурсу.

© 2004-2024 "Полтава-Інфо" інформаційний сайт
Про нас
|
Розміщення реклами
|
Контакти
|
Зворотній зв'язок