НОВИНИАФІШАКІНОКАТАЛОГ ПІДПРИЄМСТВЗАКЛАДИ HoReCaКРАСА ТА ЗДОРОВ'ЯПОГОДАГОРОСКОП
19 Травня, 21:12
Это архивная запись.

Виставка Наталії Сташкевич "Витинанки"

Дата:20 Гру 2015 — 31 Січ 2016
Час:10:00
Місце:Шато Галери (Chateau Galerie), ресторан

улица Европейская (Фрунзе), 7  на карте Полтавы

тел.: +38 (0532) 56-16-97, (067) 200-40-04, (099) 255-04-40

Сташкевич Наталія Миколаївна народилася у 1951 році в Україні в родині лікарів, але з ранього дитинства проживала з родиною у місті Пушкіні (Санк-Петербург). Закінчила Ленінградський Державний Ордена трудового красного знамені педагогічний інститут імені Герцена, художньо-графічний факультет, за фахом - вчитель образотворчого мистецтва і креслення. З 1990 року постійно мешкає у Полтаві.

За покликанням та освітою - вчитель - художник. Є засновником та керівником дитячого Народного художнього колективу студії образотворчого мистецтва "Соняшник" Полтавського Палацу дитячої та юнацької творчості (1990-2012р.р.) та молодіжної секції "Нове Поколіня" Творчого Товариства "Художник" Полтавського відділення Українського Фонду культури (2003-2014р.р.). У теперішній час на пенсії.

Має звання: "Відмінник освіти України" і "Керівник гуртка - методист". Нагороджена грамотою Міністерства освіти та науки України.

У творчості надає перевагу графіці, вирізуванню з паперу, акварелі. У виставках бере участь з 1987 року (Санк-Петербург, Полтава та область, Київ, Могилів - Подільський, Вільнус - Литва).
Відбулося дев*ять персональних виставок художниці. Вона член Творчого Товариства "Художник" Полтавського відділення Українського Фонду культури. Має чоловіка та двох дорослих синів.


разместить рекламу
разместить рекламу
разместить рекламу

Використання матеріалів сайту дозволяється за умови обов'язкового вказівки активного, не закритого для індексації пошуковими системами, не скриптового гіперпосилання на сайт Полтава-Інфо - Poltava.Info, для друкованих видань - з формулюванням "за матеріалами сайту Poltava.Info".

Увага! Копіювання інформації із розділів Афіша Полтави, Заклади HoReCa, Здоров'я та краса, Каталог підприємств заборонене у будь-якому вигляді!

Адміністрація сайту Полтава-Інфо не завжди поділяє думку авторів статей і не несе відповідальності за зміст інформації, яка розміщується відвідувачами ресурсу.

© 2004-2024 "Полтава-Інфо" інформаційний сайт
Про нас
|
Розміщення реклами
|
Контакти
|
Зворотній зв'язок