НОВИНИАФІШАКІНОКАТАЛОГ ПІДПРИЄМСТВЗАКЛАДИ HoReCaКРАСА ТА ЗДОРОВ'ЯПОГОДАГОРОСКОП
20 Травня, 01:40
Это архивная запись.

Книжкова виставка «Філософія – вибагливий вчитель, мудрий порадник, надійний помічний в нашому житті»

Дата:19 Жов 2015 — 31 Жов 2015
Час:09:00
Місце:Полтавская обласная универсальная научная библиотека им.Котляревского

улица Небесной Сотни (Ленина), 17  на карте Полтавы

тел.: Тел.: (05322) 2-17-83 Тел./факс: 56-99-30

З 19 по 31 жовтня 2015 р. у відділі обслуговування користувачів представлена книжкова виставка «Філософія – вибагливий вчитель, мудрий порадник, надійний помічник в нашому житті».
В перекладі з грецької слово «філософія» означає «любов до мудрості». І це справедливо, адже впродовж віків ця наука ввібрала в себе невичерпне джерело знань, поглядів, тверджень, думок найвизначніших людей всіх епох, часів, цивілізацій. І ще: філософія – це наука для життя і про життя. Ось і ми, пам’ятаючи про це, прагнули розкрити за допомогою представлених книг яким чином філософія може допомогти кожному з нас у повсякденному житті.

Автори праць, презентованих на виставці, охоче поділяться з читачами своїми уявленнями про світ, переконаннями та ідеями, почуттями та оцінками через призму яких людина відноситься до дійсності, до інших людей і самої себе. Крім того в книгах висвітлюються поняття культури, духовних цінностей, творчості. Хочемо звернути увагу користувачів також на чудові збірки афоризмів та крилатих виразів відомих письменників, учених, політиків, полководців, митців України і світу.
Ознайомившись з нашою експозицією ви знайдете відповіді на одвічні питання та добрі поради на будь-який випадок. Сподіваємось, що філософія дійсно стане для вас добрим другом та рятівним кругом у бурхливому морі нашого життя!


разместить рекламу
разместить рекламу
разместить рекламу

Використання матеріалів сайту дозволяється за умови обов'язкового вказівки активного, не закритого для індексації пошуковими системами, не скриптового гіперпосилання на сайт Полтава-Інфо - Poltava.Info, для друкованих видань - з формулюванням "за матеріалами сайту Poltava.Info".

Увага! Копіювання інформації із розділів Афіша Полтави, Заклади HoReCa, Здоров'я та краса, Каталог підприємств заборонене у будь-якому вигляді!

Адміністрація сайту Полтава-Інфо не завжди поділяє думку авторів статей і не несе відповідальності за зміст інформації, яка розміщується відвідувачами ресурсу.

© 2004-2024 "Полтава-Інфо" інформаційний сайт
Про нас
|
Розміщення реклами
|
Контакти
|
Зворотній зв'язок