НОВИНИАФІШАКІНОКАТАЛОГ ПІДПРИЄМСТВЗАКЛАДИ HoReCaКРАСА ТА ЗДОРОВ'ЯПОГОДАГОРОСКОП
20 Травня, 04:39
Это архивная запись.

Виставка науково-виробничого журналу «Автошляховик України»

Дата:20 Жов 2015 — 30 Жов 2015
Час:09:00
Місце:Полтавская обласная универсальная научная библиотека им.Котляревского

улица Небесной Сотни (Ленина), 17  на карте Полтавы

тел.: Тел.: (05322) 2-17-83 Тел./факс: 56-99-30

Напередодні Дня автомобіліста та дорожника, яке відзначається 25 жовтня, вітаємо дорожників та автомобілістів з професійним святом!
Велика Вам шана і щира подяка за плідну та наполегливу працю, відданість дорожній справі, професійний підхід до вирішення виробничих завдань. Саме від працівників дорожньої галузі та автомобільного транспорту залежить безпека користування, своєчасність здійснення перевезень, задоволення потреб економіки, подальший розвиток та вихід України на рівень європейських держав.
Запрошуємо до відділу документів із економічних та технічних наук інженерно-технічних працівників, керівників автотранспортних підприємств, ремонтних робітників, водіїв та студентів автодорожніх спеціальностей ознайомитись з виставкою науково-виробничого журналу «Автошляховик України».
Це авторитетне видання серед фахівців автомобільного транспорту та дорожнього господарства видається з 1960 року. На його сторінках друкуються матеріали про сучасні технології, наукові дослідження та розробки, висвітлюються питання організації та економіки виробництва, впровадження системи управління якістю транспортного-дорожнього комплексу, а також інформація про нові експлуатаційні й будівельні матеріали.
Журнал «Автошляховик України» – фаховий (публікації у ньому враховуються при захисті наукових робіт), містить два великих розділи: «Автомобільний транспорт» і «Автомобільні дороги».
Видавець – Державна служба автомобільних доріг України (Укравтодор), Державне підприємство «Державний автотранспортний науково-дослідний та проектний інститут».
«Автошляховик України» – Ваш помічник і надійне джерело інформації!
Виставка діятиме з 20 по 30 жовтня 2015 року.

  

разместить рекламу
разместить рекламу
разместить рекламу

Використання матеріалів сайту дозволяється за умови обов'язкового вказівки активного, не закритого для індексації пошуковими системами, не скриптового гіперпосилання на сайт Полтава-Інфо - Poltava.Info, для друкованих видань - з формулюванням "за матеріалами сайту Poltava.Info".

Увага! Копіювання інформації із розділів Афіша Полтави, Заклади HoReCa, Здоров'я та краса, Каталог підприємств заборонене у будь-якому вигляді!

Адміністрація сайту Полтава-Інфо не завжди поділяє думку авторів статей і не несе відповідальності за зміст інформації, яка розміщується відвідувачами ресурсу.

© 2004-2024 "Полтава-Інфо" інформаційний сайт
Про нас
|
Розміщення реклами
|
Контакти
|
Зворотній зв'язок