НОВИНИАФІШАКІНОКАТАЛОГ ПІДПРИЄМСТВЗАКЛАДИ HoReCaКРАСА ТА ЗДОРОВ'ЯПОГОДАГОРОСКОП
28 Березня, 16:42
Это архивная запись.

Книжкова виставка «ООН – центральний орган у боротьбі з тероризмом»

Дата:19 Жов 2015 — 31 Жов 2015
Час:09:00
Місце:Полтавская обласная универсальная научная библиотека им.Котляревского

улица Небесной Сотни (Ленина), 17  на карте Полтавы

тел.: Тел.: (05322) 2-17-83 Тел./факс: 56-99-30

З 19 по 31 жовтня відділ обслуговування користувачів представляє книжкову виставку «ООН – центральний орган у боротьбі з тероризмом», присвячену 60-тій річниці від дня створення Організації Об’єднаних Націй, яка відзначається 24 жовтня 2015 року.

ХХ – початок ХХІ століття найбільш гостро ознаменовані виникненням цілої системи глобальних небезпек для особистості, суспільства і держави, одна з яких прийняла форму тероризму. В полум’яному смерчі зникають пасажирські літаки, руйнуються будинки, здригаються тунелі метрополітенів, трощаться автомобілі, а найжахливіше в тому, що в таких кровавих завірюхах гинуть прості звичайні люди: безвинні жертви безглуздих, злочинних дій. Як запобігти цьому?

Починаючи з 1945 року Рада Безпеки та Генеральна Асамблея ООН пріоритетними напрямками своєї діяльності вважають протидію міжнародному тероризму та запобігання збройним конфліктам та нападам. Яким чином це здійснюється? Про це й розкаже представлена експозиція. Автори монографій, навчальних посібників, статей в періодичних виданнях намагаються розібратися в історичній еволюції самого поняття «тероризм», досліджуючи його з різних аспектів – юридичного, соціально-політичного, психологічного, філософського, військового. Окремо представлені праці, де аналізуються правова основа, принципи та сучасні проблеми миротворчої діяльності Організації Об’єднаних Націй, розглядається процедура прийняття рішень щодо врегулювання військових конфліктів, ліквідації збройних угрупувань.
Сподіваємося, що пропонована виставка приверне увагу всіх, кого хвилюють проблеми боротьби з тероризмом.


разместить рекламу
разместить рекламу
разместить рекламу

Використання матеріалів сайту дозволяється за умови обов'язкового вказівки активного, не закритого для індексації пошуковими системами, не скриптового гіперпосилання на сайт Полтава-Інфо - Poltava.Info, для друкованих видань - з формулюванням "за матеріалами сайту Poltava.Info".

Увага! Копіювання інформації із розділів Афіша Полтави, Заклади HoReCa, Здоров'я та краса, Каталог підприємств заборонене у будь-якому вигляді!

Адміністрація сайту Полтава-Інфо не завжди поділяє думку авторів статей і не несе відповідальності за зміст інформації, яка розміщується відвідувачами ресурсу.

© 2004-2024 "Полтава-Інфо" інформаційний сайт
Про нас
|
Розміщення реклами
|
Контакти
|
Зворотній зв'язок