НОВИНИАФІШАКІНОКАТАЛОГ ПІДПРИЄМСТВЗАКЛАДИ HoReCaКРАСА ТА ЗДОРОВ'ЯПОГОДАГОРОСКОП
20 Травня, 04:10
Это архивная запись.

Виставка живопису, кераміки та графіки Дмитра Білоконя

Дата:14 Жов 2015 — 04 Лист 2015
Час:09:00
Місце:Литературно-мемориальный музей И. П. Котляревского

проспект Первомайский, 18  на карте Полтавы

тел.: (05322) 7-41-60, 7-20-73

Дмитро Білокінь - багатогранна особистість. Він викладач, художник, кераміст та музикант. Людина, яка шукає істину. Як кожна творча натура, Дмитро поєднує хаотичність ірраціонального із суворою дисципліною раціонального.

Балансуючи між крайнощами, митець народжую відповіді, по яких нам краще орієнтуватися в непростому шляху буденних виборів. Варто прислухатись до думки Художника, бо він наче мандрівник, ризикуючи життям, приносить до нас заморські дива власного підсвідомого.
 
Телефон для довідок 7-41-60



разместить рекламу
разместить рекламу
разместить рекламу

Використання матеріалів сайту дозволяється за умови обов'язкового вказівки активного, не закритого для індексації пошуковими системами, не скриптового гіперпосилання на сайт Полтава-Інфо - Poltava.Info, для друкованих видань - з формулюванням "за матеріалами сайту Poltava.Info".

Увага! Копіювання інформації із розділів Афіша Полтави, Заклади HoReCa, Здоров'я та краса, Каталог підприємств заборонене у будь-якому вигляді!

Адміністрація сайту Полтава-Інфо не завжди поділяє думку авторів статей і не несе відповідальності за зміст інформації, яка розміщується відвідувачами ресурсу.

© 2004-2024 "Полтава-Інфо" інформаційний сайт
Про нас
|
Розміщення реклами
|
Контакти
|
Зворотній зв'язок