НОВИНИАФІШАКІНОКАТАЛОГ ПІДПРИЄМСТВЗАКЛАДИ HoReCaКРАСА ТА ЗДОРОВ'ЯПОГОДАГОРОСКОП
19 Травня, 20:16
Это архивная запись.

Виставка «Полтавське сільськогосподарське товариство: діяльність у часовому вимірі»

Дата:28 Вер 2015 — 01 Лист 2015
Час:09:00
Місце:Краеведческий музей

улица Конституции, 2  на карте Полтавы

тел.: (05322) 7-42-34

28 вересня 2015 р. у виставковій залі Полтавського краєзнавчого музею імені Василя Кричевського відкрито виставку «Полтавське сільськогосподарське товариство: діяльність у часовому вимірі» (до 150-річчя заснування). Виставка працює щоденно, крім середи і четверга з 9-00 до 17-00. Проводиться тематична екскурсія, замовлення за телефоном 7-42-37. Ласкаво просимо!

Широко представлена діяльність Полтавського дослідного поля – головного досягнення Товариства, гідним продовжувачем наукових традицій якого є Полтавська державна сільськогосподарська дослідна станція імені М.І. Вавилова інституту свинарства і агропромислового виробництва НААН України. Висвітлено активну видавничу та виставкову діяльність Товариства, функціонування окремих його відділень, інновації в основні галузі рослинництва та тваринництва. Певний інтерес представляють матеріали, що
розповідають про встановлені полтавські адреси Товариства та редакції його друкованого органу – часопису «Хуторянин».

Унікальним є інсталяційний матеріал виставки: знаряддя та машини, якими користувались сільські господарі у кінці ХІХ – на початку ХХ ст. Серед них – сіялка, віялка, молотарка АТ «Р.і Т. Ельворті», кукурудзолущилка, планет ручний тощо.

Співорганізаторами ювілейної виставки виступили Полтавська державна сільськогосподарська дослідна станція імені М.І. Вавилова інституту свинарства і агропромислового виробництва Національної академії аграрних наук України та Полтавська державна аграрна академія.


разместить рекламу
разместить рекламу
разместить рекламу

Використання матеріалів сайту дозволяється за умови обов'язкового вказівки активного, не закритого для індексації пошуковими системами, не скриптового гіперпосилання на сайт Полтава-Інфо - Poltava.Info, для друкованих видань - з формулюванням "за матеріалами сайту Poltava.Info".

Увага! Копіювання інформації із розділів Афіша Полтави, Заклади HoReCa, Здоров'я та краса, Каталог підприємств заборонене у будь-якому вигляді!

Адміністрація сайту Полтава-Інфо не завжди поділяє думку авторів статей і не несе відповідальності за зміст інформації, яка розміщується відвідувачами ресурсу.

© 2004-2024 "Полтава-Інфо" інформаційний сайт
Про нас
|
Розміщення реклами
|
Контакти
|
Зворотній зв'язок