НОВИНИАФІШАКІНОКАТАЛОГ ПІДПРИЄМСТВЗАКЛАДИ HoReCaКРАСА ТА ЗДОРОВ'ЯПОГОДАГОРОСКОП
21 Вересня, 14:49
Это архивная запись.

Книжкова виставка «Гортаючи сторінки нових книг»

Дата:27 Сер 2015 — 28 Гру 2015
Час:10:00
Місце:Полтавская обласная универсальная научная библиотека им.Котляревского

улица Небесной Сотни (Ленина), 17  на карте Полтавы

тел.: Тел.: (05322) 2-17-83 Тел./факс: 56-99-30

Шановні користувачі! Пропонуємо Вам ознайомитись з постійно діючою книжковою виставкою відділу документів із економічних та технічних наук «Гортаючи сторінки нових книг», яка поповнилась новими надходженнями книг.
Монографії, підручники, навчальні та практичні посібники різноманітної тематики допоможуть якісно та оперативно задовольнити ваші інформаційні потреби.
Сподіваємось, що ці книги будуть Вам цікавими та корисними:
Березін О. В. Управління проектами: навчальний посібник для студентів вузів / О. В. Березін, М. Г. Безпарточний. - Суми: Університетська книга, 2014. - 272 c.; Лозовський А. П. Основи технологічного проектування промислових підприємств переробних галузей : навчальний посібник для студентів вузів / А. П. Лозовський, О. М. Іванов, Т. В. Самойленко. - Суми: Університетська книга, 2015. - 320 c.; Банківські та кредитні відносини: законодавство, судова практика: практичний посібник / упоряд. Л. С. Григоренко. - К.: Центр учбової літератури, 2015.-406 c.; Еш С. М. Ринок фінансових послуг : підручник для студентів вузів / С. М. Еш. -К.: Центр учбової літератури, 2015. -400 c. та інші. Для вашої зручності огляд книжкових новинок відділу та бібліотеки на сайті http://library.pl.ua/
Надіємось, що ці надзвичайно актуальні, інформативні та корисні видання знайдуть своїх читачів.



разместить рекламу
разместить рекламу
разместить рекламу

Використання матеріалів сайту дозволяється за умови обов'язкового вказівки активного, не закритого для індексації пошуковими системами, не скриптового гіперпосилання на сайт Полтава-Інфо - Poltava.Info, для друкованих видань - з формулюванням "за матеріалами сайту Poltava.Info".

Увага! Копіювання інформації із розділів Афіша Полтави, Заклади HoReCa, Здоров'я та краса, Каталог підприємств заборонене у будь-якому вигляді!

Адміністрація сайту Полтава-Інфо не завжди поділяє думку авторів статей і не несе відповідальності за зміст інформації, яка розміщується відвідувачами ресурсу.

© 2004-2024 "Полтава-Інфо" інформаційний сайт
Про нас
|
Розміщення реклами
|
Контакти
|
Зворотній зв'язок