НОВИНИАФІШАКІНОКАТАЛОГ ПІДПРИЄМСТВЗАКЛАДИ HoReCaКРАСА ТА ЗДОРОВ'ЯПОГОДАГОРОСКОП
21 Вересня, 16:55
Это архивная запись.

Выставка тропических птиц Рио

Дата:25 Кві 2014 — 31 Тра 2014
Час:11:00
Місце:Экватор, торгово-развлекательный центр

улица Ковпака, 26  на карте Полтавы

тел.: 067-413-16-33 ;(0532) 612-594

Мы приглашаем Вас полюбоваться на самых красивых птиц из разных уголков мира, насладиться их пением, понаблюдать за их играми, и конечно же просто отдохнуть, получив мощный заряд жизненной энергии и познав новое о жизни пернатых.

Все наши птички, размером от 5-ти до 35-ти сантиметров, летают совершенно свободно, вьют гнезда, спокойно занимаются своими делами, многие совершенно не боится людей и даже охотно позируют перед объективами фотокамер!


разместить рекламу
разместить рекламу
разместить рекламу

Використання матеріалів сайту дозволяється за умови обов'язкового вказівки активного, не закритого для індексації пошуковими системами, не скриптового гіперпосилання на сайт Полтава-Інфо - Poltava.Info, для друкованих видань - з формулюванням "за матеріалами сайту Poltava.Info".

Увага! Копіювання інформації із розділів Афіша Полтави, Заклади HoReCa, Здоров'я та краса, Каталог підприємств заборонене у будь-якому вигляді!

Адміністрація сайту Полтава-Інфо не завжди поділяє думку авторів статей і не несе відповідальності за зміст інформації, яка розміщується відвідувачами ресурсу.

© 2004-2024 "Полтава-Інфо" інформаційний сайт
Про нас
|
Розміщення реклами
|
Контакти
|
Зворотній зв'язок